Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Danmark: EU’s mest fodslæbende medlemsland


Endnu en jødehadende repræsentant for folkekirken har meldt sig ind i debatten om omskæring, nemlig en Finn Vejlgaard, provst i Valby-Vanløse Provsti, København, som i Berlingske beskylder danske jøder for at stirre sig blindt på “stivnede traditioner” som den jødiske omskæring af drengebørn.

Skyldes det teologisk slaphed eller jødisk offermentalitet”, spørger Vejlgaard og konkluderer: ”Jøderne er medborgere i det danske samfund. Der er urimelige problemer forbundet med det, som bør løses”.

Vi har i vores naivitet troet, at der er problemer med de ca. 320.000 uintegrerbare muslimer, men ifølge provstens analyse er det de ca. 3.000 velintegrerede og fredelige danske jøder, der volder det danske samfund problemer.

Lad os sige som det er: Det urimelige problem, som det danske samfund har, er ikke jøderne, men de tjenestemandsansatte præster, der bruger folkekirken som deres egen politiske talerstol og legitimerer opfattelsen af folkekirken som en politisk institution.

Det urimelige problem er ikke jøderne, men politiserende præster, som misbruger folkekirken til forsvar for muslimerne og angreb på jøderne, som slår hånden af forfulgte kristne, som støtter opførelsen af moskéer og holder taler ved deres åbning, som giver muslimer lov til at læse op af Koranen i forbindelse med en kristne gudstjenester, som giver imamer lov til i kirkerne at tordne mod Israel, og som underskriver erklæringer, der omtaler det som udtryk for en synd at undertrykke det palæstinensiske folk gennem zionisme.

Det urimelige problem, som bør løses, er politiserende præster som provst Finn Vejlgaard.

André Rossmann

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account