Danmark: Friday, November 27, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Fem medlemmer af indvandrerbande anholdt i voldsom sag


Midt- og Vestjyllands Politi anholdt i går torsdag fem personer. Flere af dem sættes i forbindelse med den forbudte bandegruppering Loyal To Familia (LTF) – to af dem som fuldgyldige medlemmer. En af de to holder til i Herning/Ikast-området. Den anden har bopæl i Sydøstjylland.
Aktionen torsdag blev gennemført i samarbejde med Sydøstjyllands Politi. De fem anholdte, der er henholdsvis 22, 22, 26, 31 og 33 år, blev i dag fængslet i foreløbigt fire uger.

 

Koordineret anholdelses- og ransagningsaktion

Det er længere tids efterforskning hos Midt- og Vestjyllands Politi, der i går mundede ud i en koordineret ransagnings- og anholdelsesaktion på forskellige adresser, hovedsageligt i Ikast. Efterforskere fra både Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning, politikredsens sektion for organiseret kriminalitet og lokalpolitiet i Herning har samarbejdet om efterforskningen.

 

Grov afpresning og brandstiftelse

De fem anholdte er i dag fredag den 13. november 2020 blevet fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Herning. Fire er sigtet for våbenbesiddelse og besiddelse af kokain med henblik på videresalg, tre er sigtet for forsætlig brandstiftelse med omfattende ødelæggelse, to er sigtet for gentagne tilfælde af afpresning af særlig grov beskaffenhed og groft hærværk. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

De fem sigtede blev fængslet i foreløbigt fire uger. De nægter sig alle skyldige. Midt- og Vestjyllands Politi udelukker ikke, at der vil komme flere anholdelser i sagen.

 

Vigtigt at vidner og ofre står frem

Lederen af afdelingen for organiseret kriminalitet ved Midt- og Vestjyllands Politi, Mogens Poort, fortæller, at der er tale om en rigtig grov afpresningssag, og at sagen har mange ofre – helt sikkert også nogle, politiet ikke har talt med endnu. Han understreger samtidig vigtigheden af, at vidner og ofre står frem og fortæller politiet, hvad de har set og oplevet, så sagen bliver så stærk som muligt. Han opfordrer eventuelle vidner og ofre til at ringe til politiet på telefon 114.

”Og så er det vigtigt for mig at understrege, at midt- og vestjyderne ikke skal gå rundt og frygte bandekriminalitet. Vi er meget opmærksomme på det og slår hårdt ned, så snart der er noget, der spirer, og det er den her sag et godt eksempel på”, siger politikommissær Mogens Poort, leder af afdelingen for organiseret kriminalitet, Midt- og Vestjyllands Politi.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account