Danmark: Sunday, June 06, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Fængselsbetjent overfaldet | 24NYT


”Vores advarsler blev overhørt”. Sådan lyder kritikken fra Fængselsforbundet, efter en kvindelig fængselsbetjent onsdag blev overfaldet af en psykisk syg indsat i Herstedvester Fængsel.

Episoden skete foran den indsattes celle: Manden starter en diskussion med personalet og tager fat i en fængselsbetjent. Derefter overfalder han en anden betjent og kaster hende bagover med så voldsom kraft, at hun rammer gulvet hårdt med hovedet. Alarmen bliver aktiveret og manden passiviseret.

Fængselsforbundets formand, Bo Yde Sørensen, er stærkt utilfreds med overfaldet. Han peger på, at forbundets tillidsrepræsentant for kort tid siden har gjort ledelsen opmærksom på, at den indsatte var farlig og anmodet om forstærkning.

”Manden var en stor belastning for alle på afdelingen både for ansatte og medindsatte. Derfor understregede vores tillidsrepræsentant, at der burde være en ekstra betjent til at tage sig af ham både for at sikre tålelig afsoning for de øvrige indsatte og for at undgå, at han ville reagere voldeligt. Det er frustrerende, at vores advarsler blev overhørt,” siger han.

Siden 2000 er antallet af fængselsbetjente faldet i Herstedvester Fængsel fra 185 til 126. Det har svækket sikkerheden i fængslet.

I efteråret lykkedes det en farlig indsat at flygte efter en sikkerhedsbrist. Også dengang havde forbundets tillidsmand advaret om sikkerheden.

”Vi har påpeget den dårlige sikkerhed i Herstedvester årevis, men alligevel skæres der i bemandingen. Det siger sig selv, at det har konsekvenser,” siger Bo Yde Sørensen.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account