Danmark: Friday, September 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Eliten hylder Danmarks aktivistiske udenrigspolitik


EU har en bemærkelsesværdig evne til at overleve, og medlemslandenes egeninteresse betyder, at der ikke er nogen reel chance for, at EU falder fra hinanden i den nærmeste fremtid. Derimod er der tvivl om EU’s formål og legitimitet på lang sigt.

Hvis EU mener det alvorligt med sine ambitioner om at blive en stormagt på verdensscenen og træde til, hvor USA måske tidligere ville have gjort det, er det nødvendigt, at alle medlemmer er enige og spiller efter de samme regler.

Virkeligheden er imidlertid, at det er en næsten umulig balancegang at få samtlige de 27 medlemsstater til at være enige. Jo længere splittelsen i EU fortsætter,  des større bliver mistilliden mellem medlemslandene. Og på et tidspunkt kan denne mistillid blive så stor, at den bliver ødelæggende. Læs mere her.

 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account