Danmark: Sunday, July 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Marine Le Pen gør klar til præsidentvalget i 2022


Universalismen i dens sekulære, liberale udgave med individualisme og rettigheder er en vestlig specialitet. At forvente eller ligefrem kræve af resten af verden, at de skal indrette sig på samme måde, er udtryk for en mageløs arrogance og en foruroligende mangel på forståelse for begrebet kultur, skriver Eva Selsing i Berlingske.

”Det er denne hybris, vi ser udfoldet overfor Ungarn. De har ikke ret til at bestemme, hvad der skal undervises i på deres skoler. Vi ved bedre – masser af LGBT-materiale til børn er nemlig udelt godt. Det må ikke modsiges, men skal hyldes. Og vi vil tvinge vores vilje igennem. Med fordømmelse. Med økonomiske redskaber. Og naturligvis, hvis det kommer dertil, med sanktioner og hårde konflikter. Det er jo sådan man gør, når man har ret.

Vi har været her før. En gruppe hårde ideologers dogmatiske tiltro til ’oplysning’ og rationalitet iblandet en forfængelig idealisme, hvor idealet er gruppen selv, spejlet ud på verden”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account