Danmark: Thursday, July 15, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Marine Le Pen gør klar til præsidentvalget i 2022


EU-Kommissionen indleder en procedure om traktatbrud mod både Ungarn og Polen for brud på LGBT-personers grundlæggende rettigheder.

Både Polen og Ungarn beskyldes for at følge en kurs, der er i strid med EU-værdier og retsstatsprincipper.

I flere år har EU kørt en såkaldt artikel 7-procedure imod de to lande. Med artikel 7 kan EU teoretisk fratage et medlemsland rettigheder, men reelt kan man ikke ekskludere et land fra EU.

EU har også fordømt Danmark. Den tyske konservative politiker Manfred Weber har under en debat om den danske afstemning om asylloven i Europa-Parlamentet sammenlignet Mette Frederiksen med Viktor Orbán og bl.a. sagt: ”Den danske afstemning om asylloven betyder i praksis, at Danmark har afskaffet asylretten. Tænk et øjeblik over, hvad I ville sige, hvis sådan en afstemning fandt sted i Slovenien eller i Ungarn? Hvis den var blevet vedtaget i Ungarn, tror jeg, at der ville have været massive klager fra hele Europa. Fordi der er tale om Danmark, siger mange, at så er det nok OK, men den dobbeltmoral er forkert”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account