Danmark: Monday, November 23, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
S-regeringens coronastrategi er absurd og løgnagtig – 24NYT


Når regeringen rykker til venstre, er det ikke godt nok, at Venstre bare rykker med, skriver Børsen.

”I en periode, hvor der advares om nye dystre og langvarige økonomiske konsekvenser af coronakrisen, er det fattigt, at de fleste konkrete bud fra det ledende oppositionsparti handler om tilskud, fradrag og greb i råderumskassen. Ingen gennemarbejdede forslag til, hvordan samfundskagen kan gøres større. Venstre bør skrue op for modet til for alvor at udfordre regeringen i den økonomiske politik”.

24NYT: Venstre og de øvrige partier i den blå blok render efter socialdemokraterne, fordi de ikke har noget bud på et troværdigt alternativ til den socialdemokratiske velfærdsmodel.

De vælgere, som tidligere var borgerlige, har rykket sig fra højre mod midten og bakker i dag fuldt og helt op om den socialdemokratiske velfærdsstat, indkomstlighed og socialistisk omfordelingscirkus.

For de borgerlige partier, herunder Venstre, handler det derfor udelukkende om at positionere sig i kampen om, hvordan man skal forvalte den socialdemokratiske velfærdsstat og ikke om at erstatte den med et ægte borgerligt-liberalt alternativ.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account