Danmark: Thursday, September 09, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Eliten hylder Danmarks aktivistiske udenrigspolitik


Danmarks politikere og medier promoverer p.t. en fortælling om, at de 8 døde og 19 sårede i Irak samt de 44 døde og 214 sårede i Afghanistan ikke var forgæves. I dagens Berlingske skriver avisens debatredaktør, Pierre Collignon:

”Herhjemme kæmper mange Afghanistan-veteraner og deres pårørende med følelser som skuffelse og tomhed. Er alt det, vi kæmpede for i Afghanistan, tabt? Var det overhovedet indsatsen værd?

Vores soldater var med til at plante håb og muligheder for civilbefolkningerne i to krigshærgede lande. Talebans totale magtovertagelse i Afghanistan er deprimerende at se på nu, men det betyder på ingen måde, at indsatsen var forgæves.

Hver afghansk pige, som har fået lov at gå i skole, er fremskridt. Højere levealder og faldende børnedødelighed er udtryk for fremskridt. Alle de unge afghanere, som har fået smag for et mere åbent samfund med uddannelse og kontakt til omverdenen, fortjente den chance”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account