Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Dyrenes Beskyttelse er rystede over ukorrekt aflivning af mink


Dyrenes Beskyttelse politianmelder forhold på video, der florerer på sociale medier og viser ukorrekt aflivning af mink. Dyrevelfærdsorganisationen opfordrer også myndighederne til at sikre, at mink bliver aflivet korrekt.

En video, der det seneste døgn har floreret på sociale medier, viser, hvordan Fødevarestyrelsens medarbejdere fejler i deres aflivning af minkene, og hvordan de efterfølgende på ukorrekt og brutal vis forsøger at rette op på det. Resultatet er intet mindre end dyremishandling. Dyrenes Beskyttelse fordømmer den anvendte metode, som anses som værende i strid med Dyreværnsloven, og derfor anmelder de sagen til politiet.

”Det er fuldstændig utilstedelige billeder, vi er vidne til. Det er hjerteskærende, og det må simpelthen ikke ske. Dyreværnsloven siger, at den, der vil aflive et dyr, skal sikre sig, at dyret aflives så hurtigt og så smertefrit som mulig. Det er ikke det, jeg ser her. Jeg er dybt rystet”, siger Yvonne Johansen, dyreværnschef i Dyrenes Beskyttelse.

Det er mange aflivninger, som myndighederne nu skal foretage på kort tid, men hensynet til det enkelte dyr må aldrig træde i baggrunden, understreger Yvonne Johansen.

”Det betyder ikke noget for det enkelte dyr, om det skal aflives på grund af corona eller for at blive til en pelsfrakke. Men det betyder noget, hvordan det sker. Og man må aldrig gå på kompromis med dyrevelfærden, uagtet af myndighederne har travlt med at nå i mål med aflivningerne,” siger hun.

Mink er gode til at holde vejret

Minkene aflives ved gasning, ligesom de ville være blevet, hvis dyrene skulle pelses på normal vis. Men sådan som denne aflivningsmetode fungerer, så tager det tid at aflive minkene, og dette kan ikke forhastes, påpeger Dyrenes Beskyttelse.

”Hvis man skynder processen igennem, ender man, som vi ser på billederne, med mink, der ikke er døde. Minken er et dyr, som i naturen lever i og ved vand. Den har endda svømmehud mellem tæerne. Det betyder også, at den er rigtig god til at holde vejret. Derfor er aflivningsmetoden ved gasning af mink i forvejen problematisk, og det bliver kun mere kritisk, ved at man haster aflivningen igennem,” siger Yvonne Johansen.

Dyrenes Beskyttelse har siden søndag modtaget mange henvendelser fra bekymrede borgere, der også har anmeldt videoen til politiet. Dyrenes Beskyttelse tager nu kontakt til Fødevarestyrelsen for at sikre, at regler om korrekt aflivning bliver overholdt.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account