Danmark: Monday, September 13, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Dronning Ingrids Hæderslegat uddeles for sidste gang i 2022


Foto: Willem van de Poll.

I 2022 bliver Dronning Ingrids Hæderslegat uddelt for tiende og sidste gang. For at markere dette har Hendes Majestæt Dronningen sammen med sine søstre Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte og Hendes Majestæt Dronning Anne-Marie besluttet at benytte Amalienborgs fire palæer til en tv-transmitteret festforestilling i balletten og musikkens tegn. Forestillingen vil kunne ses i et gallashow på TV 2 den 27. marts 2022.

”Palæerne Danser” er titlen på forestillingen, der vil bestå af fire balletstykker tilpasset de fire riddersales meget forskelligartede udtryk. Balletstykkerne er koreograferet af solist og koreograf Tobias Praetorius, og musikken vil blive arrangeret af komponist Karsten Fundal. Både Tobias Praetorius og Karsten Fundal er tidligere modtagere af Dronning Ingrids Hæderslegat. Prinsesse Benedikte vil onsdag den 15. september klokken 14.00 præsentere programmet og rammerne for festforestillingen ”Palæerne Danser” på et pressemøde i Christian VIII’s Palæ på Amalienborg. Ved pressemødet deltager også koreograf og solist Tobias Praetorius og bestyrelsesmedlem i Dronning Ingrids Hæderslegat Lars Liebst.

Som formand for Dronning Ingrids Hæderslegat udtaler Prinsesse Benedikte i forbindelse med offentliggørelsen af ”Palæerne Danser”:

”Da det er sidste gang, at legatet uddeles, har mine søstre og jeg besluttet, at palæerne på Amalienborg skal danne rammen om et unikt festligt arrangement, hvor vi kan hylde legatmodtagere inden for musik og dans. Dronning Ingrid havde længe en vision om, at riddersalene skulle benyttes til kulturelle arrangementer, som offentligheden kunne få glæde af, og det glæder os, at vi nu kan realisere vores mors ønske.”

Dronning Ingrids Hæderslegat er doneret af Oak Foundation. Legatet, der har været uddelt hvert andet år siden 2005, er i Dronning Ingrids ånd øremærket til videre studier og dygtiggørelse inden for dans og musik. Festforestillingen ”Palæerne Danser” transmitteres af TV 2 og realiseres med støtte fra Den Kongelige Formidlingsfond, VisitDenmark og Wonderful Copenhagen.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account