Danmark: Tuesday, July 06, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

Hvorfor Document.dk ?

Af: Hans Rustad 29. september 2016, 17:08

Document oprindeligt

Document er og var oprindeligt et forlag, der gik videre til at blive en blog på det tidlige 2000-tal, bestående af en håndfuld journalister med erfaring fra Det norske telegrambyrå, også dengang med Hans Rustad i ledelsen. Document forlag lever videre, hvis seneste udgivelse er Europas underlige død af Douglas Murray, og modersiden Document.no er blevet en indflydelsesrig netside, som i Norge har flere end 400 000 månedlige læsere.

Redaktør Hans Rustad har baggrund som journalist, men uddannet inden historie.

Christian Skaug er uddannet matematiker, certificeret italiensk-norsk translatør, og udmærker sig ellers i at beherske italiensk, tysk og fransk, som alle bliver omsat til artikler med et uovertruffent overblik over europeiske affærer.

Hanne Tolg er uddannet inden økonomi, og begyndte at skrive for Document mens hun endnu arbejdet for brandvæsenet i Wales, før hun efterhånden blev fulltidsansat journalist hos Document.

Øyvind Thuestad er uddannet journalist.

Document.dk

Denne side har fra begyndelsen af været dels baseret på gengivelse i oversættelse af artikler fra den norske moderside og dels artikler originalt trykket hos Document dk, skrevet af dansker, hvoriblant vi i dag finder Peter Qvistgaard, Addendum, Nana Hauge, Merete Bøye og Bent Jensen – eksterne bidragsydere inkluderer også Lars Hedegaard og Kim Møller.

Document.dk – Klik her

Tags:
Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account