Danmark: Thursday, November 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
S-regeringens coronastrategi er absurd og løgnagtig – 24NYT


Antallet af nye job herhjemme er steget pænt de seneste måneder, hvor august faktisk bød på en rekordstor vækst i antallet af lønmodtagere med hele 15.500. Af de 15.500 er 7.000 imidlertid offentligt ansatte, skriver Børsen.

”Mens 40.000 private job er forsvundet i årets første otte måneder, er antallet af offentlige job i samme periode steget med 4.000. De offentlige arbejdsgivere udnytter coronakrisen til at hamstre den ledige arbejdskraft og noget tyder på, at stigningen i den offentlige beskæftigelse vil fortsætte i de kommende måneder.

Det er en uheldig udvikling, idet fortsat stigende offentlig beskæftigelse vil forværre forudsætningerne for en hurtig genopretning af den private beskæftigelse og dermed forringe mulighederne for et sundt og stabilt opsving for dansk økonomi i det nye årti”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account