Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Retsvæsenet holder hånden over kriminelle udlændinge


Politik er blevet til en karriere drevet af ”egocentrering og en mig-mig-mig-kultur”, der er så stærk, at det eneste vigtige er ens sæde i Folketinget – ikke de politiske værdier, siger Søren Pind til Berlingske.

”Politik er et narkotikum, som politikerne finder deres bekræftelse i. Det er forklaringen på, hvorfor man må blive for enhver pris – også selvom man må forlade sit eget parti og pludselig argumentere for nogle helt andre holdninger.

Politikerne bliver bange for at miste deres sæde, og fordi de ikke føler nogen loyalitet over for partiet, kan de altid skifte til et andet eller forsøge at stifte et selv.

Dermed ophører al loyalitet over for alt andet end én selv; der er ingen loyalitet over for kulturen eller politikken eller ideerne – det handler om at blive valgt”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account