Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Københavns Politi efterlyser en lys/sølvfarvet Fiat Punto, som en nu afdød 24-årig mand blev påkørt med den 27. marts 2020 ved Vestvolden i Brønshøj.


Fredag den 27. marts omkring klokken 21.00 blev en 24-årig mand kørt ned på en cykelsti ved Vestvolden nær Frederikssundsvej 365 i Brønshøj. Det er politiets opfattelse, at påkørslen var forsætlig.

Den 24-årige blev efterfølgende fundet død. En person er varetægtsfængslet i sagen.

I forbindelse med efterforskningen efterlyser Københavns Politi den bil, der påkørte den 24-årige, og som efterfølgende kørte fra stedet ad Frederikssundsvej. Det drejer sig om en lys/sølvfarvet Fiat Punto årgang 2007. Bilen har sølvfarvede fælge/hjulkapsler og muligvis et skilt i forrudens venstre side.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set en sådan bil omkring Frederikssundsvej 365 den 27. eller 28. marts 2020, eller personer som efterfølgende har set den.

Politiet har en formodning om, at bilen er forsøgt bortskaffet efter påkørslen.

Den cykel, som den 24-årige cyklede på, da han blev kørt ned, er fortsat efterlyst. Det drejer sig om en blå el-damecykel af mærket Batavus.

Vidner har set personer på cykelstien nær gerningsstedet, der lørdag den 28. marts sidst på eftermiddagen har løftet cyklen op fra jorden og har kigget nærmere på den. Cyklen havde tydelige skader fra påkørslen. De personer, der efterfølgende har fjernet cyklen, bedes kontakte politiet.

Københavns Politi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have kendskab til sagen, på telefon 1-1-4.

 

Københavns Politi efterlyser en cykel som denne

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account