Danmark: Sunday, September 20, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

Den Korte Avis leverer journalistik og markedsføring til en bred læserskare. Den Korte Avis drives på kommercielle vilkår.

Journalistisk programerklæring

Det journalistiske formål med Den Korte Avis er at levere bidrag i tekst og billeder, som er samfundsmæssigt væsentlige, menneskeligt vedkommende og underholdende. Vi lægger vægt på at formidle tingene i en kort, klar og skarp form.

Avisen beskæftiger sig med en bred vifte af emner, herunder: Politik. Økonomi. Indvandring og integration. Kriminalitet. Uddannelse. Sundhed. Sociale forhold. Kultur. Udenrigspolitik.

Det sker i form af nyheder, analyser og kommentarer. Du kan få nyheder, der får dig til at hoppe i stolen. Du kan få Danmarks bedste politiske analyser. Du kan få meninger, som slår gnister – både fra redaktionen og fra debattører udefra.

Vi lægger stor vægt på historier fra hverdagen, som viser alle sider af tilværelsen: de dramatiske, de hårde, de bevægende, de opløftende og de muntre.

Vi stræber efter ikke bare at fortælle om problemer for problemernes skyld, men at give vores bud på, hvad man kan lære af dem, og hvordan man kan løse dem.

Den Korte Avis har siden sin start den 29. januar 2012 satset hårdt på at øge læsertallet. Både fordi vi naturligvis gerne vil have flest muligt i tale. Og fordi mange læsere er forudsætningen for at øge annonceindtægterne.

Den journalistiske og den kommercielle side af avisen hænger uadskilleligt sammen: Flere læsere giver flere annoncer og dermed større indtægter for avisen. Og større annonceindtægter gør det muligt at opruste avisen, så den bliver interessant for endnu flere læsere.

I avisens korte levetid er læsertallet vokset eksplosivt, og det kommercielle grundlag styrkes.

Ambitionen for Den Korte Avis er klar: Vi vil fortsætte den kraftige positive spiral, som det er lykkedes at sætte i gang.

Den Korte Avis er et interessentskab ejet af Karen Jespersen og Ralf Pittelkow.

Alt materiale bragt i Den Korte Avis tilhører avisen, med mindre andet er aftalt. Den Korte Avis har retten til at videreformidle materiale til andre.

Email-adresser, der sendes til Den Korte Avis, vil ikke blive solgt eller videregivet til andre formål. 

DenKorteAvis.dk – Klik her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account