Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Udlændinges kriminalitet i Danmark: Nu viser det sig, at polakkerne og tyskerne er meget værre end rumænere


Efter rovmordet den 2. marts 2010 på den norske 42-årige norske stewardesse, Vera Vildmyren, i hendes værelse på SAS Radisson Blu hotellet ved Københavns Lufthavn, blev gerningsmanden hurtig identificeret.

 

Der var tale om den 58-årige rumæner, Mavian Clita, som dagen efter meldte sig selv i Malmø efter at være blevet efterlyst.

 

I den forbindelse udtalte den københavnske drabschef Ove Dahl til Politiken den 5. marts, at:

 

”De åbne grænser gør, at vi bliver overrendt af østeuropæere. Det er et kæmpe problem. De begår bankrøverier, hjemmerøverier, grove tyverier, tiggeri, butikstyveri – alt,” lød det fra Ove Dahl, som fortsatte:

 

”Rumænerne er skruppelløse. De slår ihjel for et par hundrede kroner. Det er en helt anden kultur.”

 

Udtalelsen medførte dagen efter, den 6. marts, at den radikale Zenia Stampe meldte drabschefen for racisme. Den anmeldelse trak hun dog tilbage den 7. marts, efter at Ove Dahl havde beklaget udtalelsen.

 

Men siden da har rumænerne haft uretfærdigt ry som voldelige, viser det sig nu.

 

Det var formentlig mordets brutalitet, der fik Ove Dahl til fremsætte udtalelsen.

 

Den myrdede stewardesse havde flere kraniebrud efter slag fra et koben eller jernrør, og var desuden blev stukket flere gange med en kniv.

 

Nu viser en gennemgang, som Den Korte Avis har foretaget om vestlige dømtes kriminalitet i Danmark i perioden fra årtusindskiftet og til og med 2018, at rumænerne har fået et noget uretfærdigt ry som de mest voldelige.

 

Når det gælder især domme for vold kan de slet ikke være med, men til gengæld topper de så med voldtægtsdomme.

 

Polakkerne ligger suverænt i toppen med voldsdomme

I den nittenårige periode fra årtusindskiftet og til og med 2018 blev i alt 2.757 vestlige indvandrere dømt for vold.

 

På en top fem fordeler de forskellige nationers borgere sig således:

 

Polakkerne med 629 voldsdomme. 2) Tyskerne med 282 voldsdomme. 3) Briterne med 227 voldsdomme. 4) Nordmændene med 219 voldsdomme. 5) Rumænerne med 177 voldsdomme

 

Medens tyskerne således placerer sig på andenplads, når det gælder voldsdomme, indtage de til gengæld førstepladsen, når det gælder andelen af de tolv drab, vestlige indvandrere begik i perioden, og som fordeler sig således:

 

Tyskerne med tre drabsdømte. 2) Polakker, bulgarer og rumænere med hver to drabsdømte. 3) Franskmænd, islændinge og svenskere med hver en drabsdømt.

 

Til gengæld placerer rumænerne sig toppen blandt de vestlige indvandrere, som i perioden fra årtusindskiftet og til og med 2018 samlet blev dømt for 25 voldtægter med følgende fordeling med minimum to voldtægter:

 

Rumænere med otte voldtægtsdømte. 2) Polakker med seks voldtægtsdømte. 4) Bulgarerne med fire voldtægtsdømte. 5) Islændingene med to voldtægtsdømte.

 

Antallet af røverier begået af vestlige indvandrere i den pågældende periode løber i samlet 228 røverier, hvor polakkerne igen har anbragt sig i toppen med flest røverier:

 

1) Polakkerne med 56 røveridomme. 2) Tyskerne med 20 røveridomme. 3) Rumænerne med 19 røveridomme. 4) Briterne med 13 røveridomme. 5) Litauerne med 7 røveridomme.

 

Polakkerne tager prisen som samlet set de groveste kriminelle

Vold og voldtægt samt drab og røverier her i straffeloven til den i gruppe, hvor der i princippet straffes hårdest med høje strafferammer.

 

Ser man på, hvilke nationaliteter der samlet set er repræsenteret med domme inden for disse fire kategorier, indtager polakkerne en suveræn førsteplads med 693 domme efterfulgt at tyskerne på andenpladsen med 305 domme.

 

Herefter følger briterne med 241 domme inklusiv en dom for voldtægt. Derpå kommer nordmændene med 219 domme og endelig i bunden på denne top fem ligger rumænerne med 146 domme.

 

Alligevel ligger rumænerne samlet på en kriminel tredjeplads

Det er trods alt ikke uden grund, at rumænerne er berygtede, men det skyldes al den småkriminalitet, de begår.

 

Som nævnt ligger de generelt ikke i den tunge ende, men har til gengæld et hav af smådomme for tyverier af snart slags enhver art samt tricktyverier og anden form for svindel samt tiggeri.

 

Samlet set blev ialt 78.686 vestlige indvandrere kendt skyldige i kriminalitet i perioden fra årtusindskiftet og til og med 2018.

 

I toppen ligger polakkerne med 15.476 domme efterfulgt at tyskerne med 9.023 domme.

 

Herefter følger rumænerne med 7.547 domme, briterne med 5.522 domme og endelig svenskerne med 5.022 domme.

 

Rovmorder er sendt til afsoning i Rumænien

Og så for lige at runde af, så blev den dengang 58-årige rumæner Mavian Clita i februar 2011 idømt fjorten års fængsel og udvisning for bestandig for det brutale rovmord på den norske stewardesse.

 

Og den 20. juni 2013 fik han den værste straf af dem alle:

 

Han blev sendt til Rumænien for at afsone resten af straffen på de fjorten år i et rumænsk fængsel.

 

Denne artikel er baseret på følgende kilder:

https://www.statistikbanken.dk/10338 (Tabelkode: STRAFNA4)

 

https://www.statistikbanken.dk/10021 (Tabelkode FOLK2)Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account