Danmark: Sunday, October 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Udenlandske studerende havde glædet sig til Sverige – men det, de oplever, har gjort dem bange, og vil de bare væk


Skydninger, røverier, knivstikker, voldtægter og skolebrande.

 

Nu er det bare blevet alt for meget for de udvekslings- og internationale studerende, der har fået en bolig i området.

 

De vil ikke længere bo i ghettoen ‘Tjärna Ängar’ i Borlänge, i Sverige. Nu vil de væk fra området på grund af den stigende volds kriminalitet.

 

Der er 400 udenlandske studerende.

 

” Vi kræver et sikrere sted, stigningen i voldelig kriminalitet i området får studerende til at føle sig usikre og stressede, en af initiativtagerne Mufassireen Ahmed til det svenske Nyhetsbyrån.

 

De studerende har samlet nogle af deres oplevelser. De har været vidne til og oplevet alt fra røverier til voldtægter. Mange studerende har endda været vidne til knivstikker og hørt pistolskud, mens de studerede i deres værelser.

 

Brevet siger, at de studerende lider både fysisk og mentalt, hvilket påvirker deres studier negativt. Nogle studerende har endda for tidligt afsluttet deres studier og forladt Sverige, fordi de følte sig usikre. Mange udvekslingsstuderende har investeret store summer for at studere i Sverige og havde høje forventninger til deres ophold.

 

Studerende er også skuffede over, at de ikke ville få en chance for at opleve svensk kultur, da området stort set er befolket af indvandrere og ikke-etniske svensker.

 

– Jeg føler mig usikker, når jeg går ud om natten. En gang blev jeg efterfulgt af en bande, så jeg ringede til mine venner. Mange piger føler, at de bliver fulgt, siger Ahmed.

 

Ahmed og Huld udtrykte i brevet, at situationen er kritisk, og at begivenhederne er rapporteret til politiet. Eleverne fortjener et bedre sted, forklarer hun. De skal være tættere på byens centrum, et sted med jobmuligheder og virksomheder i nærheden, med lavere kriminalitetsrate.

 

Ifølge svensk politi er Tjärna Ängar klassificeret som en ghetto med høje satser for voldelig kriminalitet samt indvandrere og flygtninge fra konfliktområder som Afghanistan, Somalia og Irak. Somaliere er den største demografiske gruppe i området.

 

Ahmed fortalte en historie om, hvornår en dreng sov på sit værelse. Pludselig blev han røvet af to angribere, der havde klatret op på gelændet, brudt vinduet og stjålet hans telefon, penge og andre værdigenstande i lejligheden.



Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account