Danmark: Tuesday, September 22, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere


Medens regeringen nu har påbudt masker i alle offentlige transportmidler som følge af smittespredning fra somaliere i Aarhus og polske arbejdere i Ringsted, er der nu fri indrejse fra lande, danskerne mere eller mindre advares imod at besøge.

 

Regeringen har truffet beslutningen uden forudgående forhandlinger med Folketingets partier, og offentligheden fik besked om åbningen af grænserne via en pressemeddelelse fra Rigspolitiet, der tikkede ind på redaktionerne i går aftes klokken 18:03.

 

Forinden havde Justitsministeriet dog i en meddelelse til Folketingets Retsudvalg ligeledes i går orienteret om, at rejserestriktionerne for udlændinge ville blive fjernet, samt at man ville gå tilbage til den midlertidige grænsekontrol.

 

Peter Skaarup: En dårlig udmelding

For Morten Østergaard & Co. er afskaffelsen af den fulde grænsekontrol uden tvivl en glædelig nyhed, men i Dansk Folkeparti, der har kæmpet for at få genindført fuld grænsekontrol lige siden Danmark den 25. marts 2001 tilsluttede sig Schengen, er det til gengæld en dårlig nyhed.

 

”Det er en dårlig udmelding. Nu har vi alle sammen gennemført en hel masse for at forhindre udbredelse af COVID-19, og det skulle jo nødigt være spildt,” siger Dansk Folkepartis retsordfører og tidligere formand for Folketingets retsudvalg, Peter Skaarup, til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”I Dansk Folkeparti ser vi jo helst, at den nuværende grænsekontrol fortsætter, men regeringen har åbenbart besluttet at sænke paraderne, så både Corona-smittede udlændinge og kriminelle af enhver slags og islamister atter får mere eller mindre fri adgang til Danmark.”

 

Peter Skaarup understreger, at Dansk Folkeparti fortsat vil kæmpe for at bevare den midlertidige grænsekontrol, som Danmark nu går tilbage til.

 

”Stikprøvekontrol er trods alt bedre end slet ingen kontrol,” som han udtrykker det.

 

Situationen er fortsat kritisk i EU og Tyrkiet – se de aktuelle smittetal her

De danske sundhedsmyndigheder har hidtil opereret med såkaldte kriterier for COVID-19 smitte for de enkelte lande.

 

Lande, hvor antal smittede er under 20 per 100.000 indbyggere, overholder de såkaldte kriterier og er markeret med gul farve i rejsevejledningerne, medens de øvrige er markeret med en brunrød farve.

 

I en oversigt fra Statens Seruminstitut dateret i går den 3. september er Holland, Frankrig, Spanien, Grækenland samt Tyrkiet markeret med en brunrød farve.

 

Ifølge COVID-19 opdateringen fra John Hopkins University her til morgen klokken 07:28 dansk tid ser situationen i en række Europæiske lande plus Tyrkiet således ud med antal smittede og antal COVID-19 relaterede dødsfald:

 

Spanien:         488.513 smittede og 29.234 dødsfald.

Storbritan.:    342.708 smittede og 41.616 dødsfald.

Frankrig:         338.220 smittede og 30.712 dødsfald.

Tyrkiet:           274.943 smittede og   6.511 dødsfald.

Italien:            272.912 smittede og 35.507 dødsfald.

Tyskland:       248.840 smittede og   9.322 dødsfald.

Belgien:            86.544 smittede og   9.899 dødsfald.

Sverige:             84.729 smittede og   5.832 dødsfald.

Holland:           75.356 smittede og   6.268 dødsfald.

 

Til sammenligning er de aktuelle tal for Danmark her til morgen klokken 07:28 på 17.800 smittede og 626 dødsfald relateret til COVID-17.

 

Men nu skal vi altså alle sammen alligevel bruge mundbind i alle offentlige transportmidler takket være somaliere i Aarhus og en håndfuld polakker i Ringsted.

 

Her kan du via to opdateringer i døgnet følge med i COVID-19 situationen i 188 lande:

https://coronavirus.jhu.edu/map.htmlSource link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account