Danmark: Saturday, September 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


En nigeriansk mand er i dag ved Retten på Frederiksberg idømt 14 års fængsel og udvist for bestandigt for at have været med til at indsmugle over 30 kg kokain og heroin sammen med to andre personer, der allerede er dømt i sagen.

 

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

 

Dagens dom og sagen mod den 34-årige nigerianske mand udspringer af en sag mod en kroatisk kvinde og en anden nigeriansk mand, der sidste år blev idømt hver 14 års fængsel samt udvisning for bestandigt for deres roller i indsmuglingen.

 

Blev smuglet ind i Danmark i trolleykufferter

De mere end 30 kg narkotika blev på 10 forskellige dage i 2019 smuglet ind i Danmark gemt i trolleykufferter.

 

Den videre efterforskning, der blev foretaget af efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst (SEØ) under Københavns Politi, afdækkede, at den 34-årige nigerianske mand, der opholdt sig i Tyskland, også spillede en rolle i indsmuglingen.

 

Fra Tyskland gav han via en app instruktioner til de to andre og deltog dermed aktivt i koordineringen og planlægningen af indsmuglingen.

 

Blev anholdt i Valby med kokain og 5.000 euro

Den kroatiske kvinde og den anden nigerianske mand blev anholdt i Valby ved en koordineret aktion den 10. november 2019. Inden de blev anholdt, havde de medbragt hver sin trolleykuffert, som de byttede med hinanden.

 

Der viste sig at være næsten fire kilo kokain og heroin i den kuffert, som kvinden overdrog til manden, mens der var 5.000 euro i den kuffert, som manden overdrog til kvinden.

 

Efter de havde modtaget deres dom, lykkedes det tysk politi at finde den 34-årige, som derefter blev anholdt og i dag dømt.

 

”Et ihærdigt efterforskningsarbejde og et godt samarbejde med tysk politi har båret frugt i denne sag, og det er med stor tilfredshed, at jeg kan konstatere, at retten i dag har fulgt vores indstilling og dømt den 34-årige mand skyldig indsmuglingen i 2019,” siger anklagerfuldmægtig Magnus Wiik.

 

Den 34-årige nigerianske mand ankede dommen.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account