Den Korte Avis | Ali ydmygede og tæskede tilfældig mand, men fik kun en kort straf – nu jager politiet ham for drab

Den Korte Avis | To mænd blev efterlyst for skuddrab i Brøndby – den ene har meldt sig, men den anden skjuler sig fortsat


En 25-årig mand mistænkt for skuddrab i Brøndby har meldt sig selv.

 

I går aftes meldte den 25-årige sig selv til Nordjyllands Politi og han er nu i Københavns Vestegns Politis varetægt. Manden er mistænkt for skuddrab på en 22-årig mand i Brøndby Strand den 28. december 2021.

Den 25-årige og hans 20-årige kammerat blev dagen efter efterlyst offentligt mistænkt for drabet. Den 20-årige er stadig mistænkt og efterlyst.

Onsdag offentliggjorde Københavns Vestegns Politi navne og billeder på de to unge mænd, som politiet mistænker, for at stå bag skuddrabet i Brøndby Strand.

 

Kenny V. Jensen, 25 år, som nu altså åbenbart har meldt sig selv.

 

Den anden efterlyste er Ali Yildirim, og han er fortsat efterlyst.

 

Han blev beskrevet som 20 år og beskrives som af spinkel af bygning. Han er 171 cm høj, er mørk i huden, har kort mørkt fuldskæg, mørkt hår og brune øje.

 

Han er tidligere dømt for flere forbrydelser. Han er blandt andet dømt for meget grov og ydmygende vold mod en tilfældig mand. (Den Korte Avis)

 

”Vi opfordrer fortsat den 20-årige mand til at melde sig selv. At vente vil blot trække pinen ud”, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

 

Den 25-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag. Hans navn, signalement og foto er taget ned fra den oprindelige efterlysning. Københavns Vestegns Politi opfordrer medierne til at gøre det samme. I forbindelse med grundlovsforhøret i dag vil anklagemyndigheden begære lukkede døre.

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Herunder 2 videoer som du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!