Danmark: Thursday, June 03, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Rystet sejler fortæller om oplevelse på Aarhus Lystbådehavn – stor gruppe indvandrere gik rundt og løsnede fortøjningerne til flere både


Bladet gengiver beretningen fra en rystet sejler, der også har skrevet på Facebook. Han overnattede sammen med sin kone på deres båd i Aarhus Lystbådehavn.

 

Midt om natten blev de pludselig vækket af larm på broen. Manden fortæller:

Sejlerens beretning

“I nat var den helt gal på bro 11. Min kone og jeg overnattede i vores båd.  Kl. 03.20 blev jeg vækket ved, at der var larm på broen.

 

Jeg så, at der gik tre unge mennesker på nabobåden, en X-362.

 

I alt var der syv-otte unge. Inden jeg nåede at få tøj på, havde de løsnet fortøjningerne til seks både længere inde af broen, der nu lå uden for-fortøjninger.

Heldigvis var der kun svag vind, og selv om bådene lå og stødte ind i hinanden, tror jeg ikke, der skete nogen skade. Kenneths Elan lå helt ude mellem pælene, kun i agterfortøjningerne. Torbens båd drev over i min.

 

De unge var tydeligvis af anden etnisk herkomst. Under triumferende råb samlede de sig i to mindre biler på parkeringspladsen.

 

Jeg var godt klar over, at jeg ikke skulle op og blande mig. Ringede 114 til politiet, mens de stadig sad i bilerne. De nåede at køre, inden politiet kom.

 

Den ene bil kom senere tilbage på parkeringspladsen, og politiet satte efter den. De fik den stoppet, men måtte lade de fire unge køre, da der ikke var nogen beviser.  Jeg havde ikke set ansigter, ej heller bilnumrene.

 

Sammen med et par politifolk fik jeg tøjret bådene nødtørftigt, slutter den anonyme sejler.”

Et fristed for sejlerne bliver ødelagt

Den form for chikane mod sejlerne er tilsyneladende hverdagskost i Aarhus Lystbådehavn.

 

– Der foregår så meget kriminalitet på havnen, og det får aldrig, af forskellige årsager, nogen mærkbare konsekvenser for dem, lyder det fra sejleren, ifølge minbaad.dk.

 

– Kunne man udelukke deres biler fra havnen, ville problemerne være løst. De bevæger sig aldrig langt fra deres højt elskede biler, mener en anden sejler, skriver bladet og fortsætter:Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account