Danmark: Thursday, September 09, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Politiet påkørte vanvidsbilist i Aarhus for at få ham stoppet


Anholdt og sigtet: Kørte vanvidskørsel i Aarhus

En 27-årig mandlig bilist blev søndag aften anholdt og sigtet for adskillige færdelsforseelser og for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed efter at have kørt med meget høj hastighed rundt i Aarhus midtby, hvor han bl.a. kørte op over fortov og cykelstier.

En patrulje fattede kl. 18.54 mistanke til den 27-årige bilist, da han kørte på Viborgvej i Aarhus. Da betjentene satte blinkene til, satte bilisten farten op og kørte i høj fart ind mod centrum med politiet bag sig.

Den 27-årige kørte undervejs flere gange over for rødt, kørte mod færdselsretningen og op på fortov i indre by, hvor flere fodgængere måtte springe til side for ikke at blive ramt.

Eftersættelsen varede nogle minutter, inden en patrulje på Sønder Allé – lige foran politigården – valgte at påkøre bilisten bevidst for at få standset hans farlige kørsel.

Det viste sig, at den 27-årige var frakendt førerretten og slet ikke måtte køre bil, og da der var mistanke om, at han var påvirket, fik han taget en blodprøve.

Da han var eftersøgt til afsoning af en fængselsstraf på 10 måneder i forbindelse med en tyveri-sag, blev han kørt direkte til afsoning. Den bil, han kørte i, blev beslaglagt med henblik på konfiskation på grund af vanvidskørsel. Bilen tilhører umiddelbart en af hans bekendte.

Østjyllands Politi er nu ved at danne et overblik over de mange sigtelser og efterforsker sagen nærmere. I den forbindelse hører politiet gerne fra borgere, som har måtte undvige for ikke blive ramt af bilisten. Oplysninger kan gives via tlf. 114.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account