Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Pervers type: 12-årig pige mødte mellemøstlig mand – det glemmer hun nok aldrig


En 12-årig pige gik tur på en sti ved et grønt areal kaldet ”Byens Bakke” nær Gl. Nykøbingvej i Svinninge, Nørre-Asmindrup, Odsherred.

 

Pigen havde bemærket en lille sort bil, der holdt på parkeringspladsen ved Byens Bakke på Gl. Nykøbingvej. Da hun gik på stien mod Byens Bakke kom en mellemøstlig mand imod hende.

 

Manden sagde ikke noget til pigen, men tog fat i hende.

 

Han lagde hende kortvarigt ned, og han løftede op i hendes bluse.

 

Hun kæmpede imod og vristede sig fri og løb fra stedet. Manden kørte herefter fra stedet i den lille sorte bil, som havde holdt på parkeret ved Byens Bakkes parkeringsplads.

 

Da hun kom hjem ringede hendes mor til politiet.

 

Pigen beskrev manden som:
Mellemøstlig af udseende, 30-40 år, 175-180 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: blå jeans og blå eller sort T-shirt. Kørte fra stedet i en lille sort personbil med fire døre.

 

 

Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til den beskrevne mand, for at afhøre ham til sagen. Pigen led ikke fysisk overlast ved episoden, men var selvfølgelig rystet oven på oplevelsen. Hun skal genafhøres til sagen, hvilket vil foregå som videoafhøring på grund af pigens unge alder.

 

Vidner som har set den beskrevne mand eller den lille sorte bil køre i området før eller efter episoden bedes kontakte politiet med oplysninger i sagen. Ring til politiet på tlf. 114.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account