Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere


Sikandar Siddique præsentererede mandag det nye parti Frie Grønne på Blågårds Plads. Sikandar Siddique er selv tidligere medlem af Socialdemokratiet og alternativet.

 

Her var det gennemgående tema, at Frie Grønne ikke vil ikke være som de andre.

 

Til indledning fik statsminister Mette Frederiksen (S) et drag over nakken for at have brugt udtrykket indvandrerdrenge.

 

”Jeg er ikke indvandrer. Jeg er dansker. Jeg er lige så dansk som du er. Det eneste, jeg er indvandret fra, er Rigshospitalet” lød det fra Siddique, der er af pakistansk afstamning med forældre, der kom til Danmark i 1970’erne.

 

Han har tidligere beskyldt Mette Frederiksen for racisme, fordi hun brugte udtrykket indvandrerdrenge.

 

Det nye parti blev stiftet på Blågårdsplads den 20. april i år på ruinerne af Alternativet med Sikandar Siddique som initiativtager og  med folketingsmedlemmerne Uffe Elbæk og Susanne Zimmer som medlemmer.

 

Partiet har altså nu i alt tre medlemmer i Folketinget.

 

Et kompromisløst grønt antiracistisk frihedsparti på venstrefløjen

Sikandar Siddique præsenterede Frie Grønne som et kompromisløst grønt og antiracistisk parti, der hører hjemme på venstrefløjen.

 

”Vi vil ikke være med til at sætte kommaer,” lød det fra partistifteren, som kritiserede venstrefløjen for at ønske større stat, medens Frie Grønne med en venstreorienteret dagsorden tværtimod vil basere sig på, hvad han kalder civilsamfundet.

 

”Vi vil et civilsamfund, hvor vi løser problemerne i et forpligtende fællesskab,” understregede Sikandar Siddique.

 

Han vil ikke kritisere sit gamle parti, Alternativet. ”Vi har taget det bedste med fra Alternativet,” lød det samtidig med, at han dog kritiserede Alternativet for at have været for kompromisvilligt i modsætning til den politik, Frie Grønne vil føre.

 

”Vi vil ikke søge kompromiset. Vi vil være klimavidenskabens stemmer. Vi kræver handling,” understregede Siddique og advarede om, at partiet vil være efter folk med magt og i øvrigt erklærede, at han også vil ofre arbejdspladser for at sikre den grønne omstilling.

 

Vi kommer for at bekæmpe jer – nu er I advaret

Og skal man forstå Siddique ret, så har magtens folk virkelig noget at frygte fra det nye parti:

 

”Højrefløjen har forsøgt at splitte os ad med had og frygt. Men der er ikke noget at frygte. De eneste, der har noget at frygte, er dem, der sidder på magten,” lød det fra talerstolen på Blågårds Plads med denne uddybelse:

 

”For Frie Grønne er et frontalt angreb på magten. På dem, der undertrykker og er racistisk. Og på de store virksomheder, der bliver rigere og rigere på bekostning af vores natur og vores børn,” efterfulgt af denne advarsel:

 

”Til alle jer vil jeg sige: Ja, I har noget at frygte. Vi kommer til at bekæmpe jer. Vi kommer til at udfordre jer. Vi kommer til at rykke jer. Gør nu op med jer selv, hvilken side af historien, I vil stå på. Nu er I advaret i hvert fald,” lød det truende fra Sikandar Siddique.

 

Har ikke noget partiprogram ud over fem punkter

Men det partiprogram, der skulle gøre Nye Grønne til en stor folkelig bevægelse med magt til at true magthaverne, er fortsat en står hemmelighed.

 

Som svarende faldt under pressemødet, lader til at, partiet løbende vil offentliggøre deres program opdelt i sektioner, og at man ikke vil tage stilling til alle problemer i samfundet.

 

Dog kunne Sikandar Siddique offentliggøre, at partiet har fem hovedpunkter, man vil arbejde ud fra:

  • Naturen er hellig
  • Mangfoldighed er ilt for samfundet
  • Kunsten og kulturen er samfundets sjæl
  • Civilsamfundet er demokratiets immunsystem
  • Grøn økonomi

 

Men de nuværende medlemmer af Nye Grønne i Folketinget, det vil sige Sikandar Siddique, Uffe Elbæk og Susanne Zimmer, skal dog ikke være sikre på en plads i Folketinget efter næste valg.

 

Skal ud og samle underskrifter

Selvom Frie Grønne starter med at have en folketingsgruppe på tre medlemmer, er det dog ikke ensbetydende med, at partiet automatisk kan genopstille ved næste valg.

 

De skal tværtimod ud og samle 20.000 underskrifter, og det kan blive hårdt på et marked, der allerede er presset af nye partier med samfundsmæssige holdninger, der på mange områder matcher Frie Grønne.

 

Således har især Veganerpartiet med grøn dagsorden allerede opnået sine 20.000 underskrifter for at blive opstillingsberettiget, og i øjeblikket kæmper Simon Emil Ammitzbøll-Bille en sej og langtrukken kamp for ligeledes at skaffe underskrifter til sit parti Fremad.

 

Så det er hårdt arbejde, der venter forude.

 

Læs mere om Sikander Siddique her:

https://denkorteavis.dk/2020/nu-sikandar-siddique-formand-for-nyt-parti-klima-mangfoldighed-og-antiracisme/Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account