Danmark: Friday, December 06, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Nu er den franske regering blevet bange: De vil tage magten tilbage fra indvandrerne i ghettoerne og indføre kvoter

PARIS: Det er gået op for den franske regering, at den har tabt kontrollen med indvandringen.

 

Lidt sent måske, men sent er nok bedre end  aldrig.

 

Og premierminister Edouard Philippe samlede i går alle sine fagministre omkring sig i embedsboligem Matignon for at rette op på det forsømte.

 

Her proklamerede han, at tiden er inde til at republikken tilbageerobrer alle tabte områder, hvor indvandrere har overtaget magten.

 

Indvandrernes misbrug af velfærdsstatens goder er blevet utålelig, sagde han. Vi vil indføre kvoter, så der sættes grænser for fremtidens indvandring, og vi har fundet en passende balance mellem rettigheder og pligter for immigranter.

 

Hvad sagde fagministrene til dette oplæg? Ifølge justitsminister Nicole Belloubet ikke et “couac”. Samme lydord som det danske “kvæk”

 

Men når det skelsættende møde ikke holdes i Elysée-palæet, hvad siger så præsident Emmanuel Macron?

 

Han er på officielt besøg i Kina, men herfra twitter han, at det er ham, der har afstukket kursen.

 

Og oppositionen ? Harmdirrende kommentarer som islamofobi og racisme har ikke ladet vente på sig. Og højrefløjens Marine Le Pen siger, at kvoter er en udmærket idé, så længe kvoten er 0 for fortsat indvandring.

 

Familiesammnføringer vil regeringen fortsat finansiere. Men under forudsætning af, at der er tale om at føre familier tilbage til deres slægtninge i landet, de stammer fra.

 

Demonstration søndag mod “racisme”

Den franske venstrefløj blev taget med bukserne nede af regeringens kampagne mod immigration, men er nu klar til at gå på barrikaderne. Der varsles demonstration i Paris på søndag mod – som det hedder – islamofobi og racisme.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account