Danmark: Friday, June 04, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Muslimsk indvandrer myrder søsters kæreste, fordi han var kristen


Tyskland: Muslimsk indvandrer myrder søsters kæreste, fordi han var kristen
23. MAJ 2021 13:00AF ROBERT SPENCER14 KOMMENTARER
Islamisk lov forbyder muslimske kvinder at gifte sig med ikke-muslimske mænd. Koranen tillader muslimske mænd at gifte sig med “kyske kvinder blandt de troende og kyske kvinder blandt dem, der fik Skriften før jer” (5: 5), det vil sige “bogens folk”, som primært er Jøder og kristne. En muslimsk kvinde kan dog ikke gifte sig med en kristen mand. Årsagen til dette er supremacist: Det muslimske samfund skal altid vokse på bekostning af det ikke-muslimske samfund.

”Baggårdsmord: særlig sværhedsgrad bekræftet,” oversat fra “Hinterhof-Mord: Besondere Schwere der Schuld bestätigt,” NDR , 18. maj 2021 (tak til Medforth ):

I tilfælde af det såkaldte baggårdsmord på en 25-årig på en parkeringsplads i Salzgitter har Braunschweig Regional Court i en anden retssag besluttet, at gerningsmanden var skyldig i en særlig alvorlig lovovertrædelse.

Dette betyder, at den 35-årige gerningsmand fra Syrien ikke kan ansøge om udsættelse af dommen efter 15 år, sagde en talsmand for den regionale domstol tirsdag. Dommen er endnu ikke juridisk bindende. Derfor kan en revision foretages igen.

Mand dræbte søsters ven

Manden blev idømt livstidsfængsel af Braunschweig Regional Court i februar 2020 efter en omfattende omstændig retssag En 35-årig mand fra Syrien er blevet dømt for mord og overtrædelse af våbenloven.

 

Ifølge retten dræbte han sin søsters kæreste, fordi han som muslim ikke ville tolerere sin søsters forhold til sin kristne kæreste.

 

Ifølge dommen ventede manden i en baghave på offeret i januar 2019.

 

Da den 25-årige kæreste stod ud af sin bil, skød syreren ham på fra tæt hold. Manden døde senere på hospitalet.

 

Forbundsdomstolen krævede en ny høring

 

Forbundsdomstolen havde bekræftet Braunschweig-dommen om livsvarigt fængsel for mord, men krævede en ny høring, når lovovertrædelsens særlige sværhedsgrad blev bestemt.

 

I tilfælde af det såkaldte baggårdsmord på en 25-årig på en parkeringsplads i Salzgitter fandt Braunschweig Regional Court skyldens særlige alvor i det andet forsøg.

Dette betyder, at den 35-årige gerningsmand fra Syrien ikke kan ansøge om udsættelse af dommen efter 15 år, sagde en talsmand for den regionale domstol tirsdag. Dommen er endnu ikke juridisk bindende. Derfor kan en revision foretages igen.

En tiltalte sidder mellem sine forsvarsadvokater. 1 min
Start af retssagen for mord i Braunschweig
I januar siges en 33-årig syrer at have skudt sin søsters ven i Salzgitter. Mordsagen begyndte mandag ved Braunschweig Regional Court. (08/19/2019)

Mand dræbte søsters ven
Manden blev idømt livsvarig fængsel af Braunschweig Regional Court i februar 2020 efter omfattende omstændige retssager for mord og overtrædelse af våbenloven. Ifølge retten havde han dræbt sin søsters kæreste, fordi han som muslim ikke ville tolerere sin søsters forhold til sin kristne kæreste. Ifølge dommen ventede manden mere end en time i baghaven på offeret i januar 2019. Da 25-åringen kom ud af bilen, affyrede tiltalte skud fra tæt hold. Manden døde på hospitalet af sine skuddsår.

Forbundsdomstolen krævede en ny høring
Forbundsdomstolen havde bekræftet Braunschweig-dommen om livsvarigt fængsel for mord, men krævede en ny høring, da skyldens særlige tyngdekraft blev bestemt .

Den tiltalte sidder i retssalen i Braunschweig Regional Court. © dpa-Bildfunk Foto: Julian Stratenschulte
Særlig sværhedsgrad af skyld? Domstolen skal genforhandle
Det handler om et mord på en parkeringsplads i Salzgitter. Forbundsdomstolen bad om en ny vurdering.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account