Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Mor og 11-årig datter blev stukket ned på åben gade – nu er den efterlyste marokkaner anholdt


Opdateret 11.34…

Den efterlyste mand er anholdt meddeler politiet https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/efterlyste-og-savnede-personer/efterlyser-mand-mistaenkt-for-knivstik/2020/10/04

Mohamed Ayoub beskrives som en ret lille tyndhåret/skaldet mand med kort fuldskæg – og han halter.

 

Han er 35-år, af marokkansk oprindelse, ca. 170 cm og spinkel af bygning. Han er ret tyndhåret/skaldet – og ved overfaldet haltede han bemærkelsesværdigt på det ene ben, havde kort fuldskæg, iført mørkt tøj og virkede usoigneret.

 

Han mistænkes for grov vold ved at have stukket en 42-årig mor og hendes 11-årige datter med en kniv på Kornvænget lørdag formiddag ca. kl. 10.30, hvorefter han stak af og smed kniven fra sig undervejs.

 

Moren fik et stik og datteren et mere overfladisk snit. Begge er behandlet på sygehus, hvor moren fortsat er indlagt. Datteren er udskrevet.

 

Københavns Vestegns Politi har efterforsket overfaldet intenst og eftersøgt den mistænkte hele lørdag – dog uden at få ham lokaliseret og anholdt, men eftersøgningen fortsætter:

 

”Nu går vi ud og efterlyser ham via medierne og beder offentligheden være opmærksom på ham. Overfaldet virker umotiveret, vi vurderer ham som psykisk ustabil og fraråder, man selv kontakter ham – man skal kontakte nærmeste politi. Vi opfordrer også Mohamed til selv at henvende sig til politiet,” siger politiinspektør Flemming Madsen, Københavns Vestegns Politi.

 

Spotter nogen ham i øjeblikket, skal man ringe 1-1-2.

 

Har nogen set ham tidligere eller iøvrigt har oplysninger om ham eller hans færden, skal man ringe til Københavns Vestegns Politi via 114.

 

Københavns Vestegns Politi kommenterer ikke efterforskningen yderligere på nuværende tidspunkt.

 

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/efterlyste-og-savnede-personer/efterlyser-mand-mistaenkt-for-knivstik/2020/10/04Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account