Danmark: Sunday, October 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Mette Frederiksen udnytter corona-krisen til at gå i offensiven på udlændinge


Corona-krisen gav statsminister Mette Frederiksen en meget stærk position i dansk politik.

 

Hun og hendes regering valgte hurtigt den hårde linje over for corona-pandemien. Man lukkede samfundet ned for at få bugt med smitten.

 

De borgerlige partier havde i første omgang svært ved at finde deres ben. Især Venstre pressede på for en hurtig genåbning af samfundet.

 

Men for det første viste pandemien sig at være langt alvorligere, end Venstre og andre kræfter i det borgerlige Danmark – herunder erhvervslivet – havde indset. For det andet vandt Mette Frederiksen massiv folkelig opbakning til sin hårde og rigtige corona-linje med nedlukningen.

 

Nu er fronterne ikke længere trukket så skarpt op. Den socialdemokratiske regering og den borgerlige opposition har talt sig til rette om en ret stabil og hård kurs mod corona. Alle er klar over faren for et nyt stort udbrud af smitten.

 

Men det betyder på ingen måde, at alt vender tilbage til det gamle i dansk politik.

 

Mette Frederiksens projekt

Den store vælgerfremgang, som den socialdemokratiske regering høstede på sin corona-politik, har den stor set været i stand til at bevare. Samtidig står den borgerlige opposition fortsat svagt, hvilket aktuelt er forstærket af V-formand Jakob Ellemann-Jensens sygdom og fravær.

 

Men Mette Frederiksen hviler på ingen måde på laurbærrene. Hun betragter situationen som en chance for at give Socialdemokratiet en permanent styrket position i dansk politik.

 

Man kunne i og for sig kalde det en gammel position. For Mette Frederiksen forsøger at genskabe fortids dominerende rolle for Socialdemokratiet.

 

Det gør hun frem for alt med et markant kursskifte i udlændinge- og værdipolitikken.

 

Dette fremgik meget tydeligt af statsministerens tale ved Folketingets åbning tirsdag.

 

Angreb på unge indvandreres voldskultur

Man kan diskutere herfra og til juleaften, hvor meget Mette Frederiksen i sit hjerte er blevet en strammer i udlændinge- og værdipolitikken.

 

Kendsgerningen er i hvert fald, at hun har indset, at det er nødvendigt for Socialdemokratiet at lægge en skrappere kurs på disse områder.

 

Det blev understreget af hendes åbningstale. Blandt andet i forhold til unge ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, der laver ballade og grov kriminalitet og dermed ødelægger dagligdagen for almindelige danske borgere.

 

Mette Frederiksen påpegede, at hver femte unge mand med ikke-vestlig baggrund, som blev født i 1997, havde overtrådt straffeloven. Inden han var fyldt 21 år.

 

Hun angreb de unge mænd, ”som tager andres frihed, stjæler børns fremtid, bryder fængselsbetjente ned og efterlader et langt spor af utryghed.”

 

Hårdere linje

Mette Frederiksen bebudede, at politiet skal have mulighed for at indføre opholdsforbud på bestemte steder i en bestemt periode. For eksempel på en parkeringsplads eller en S-togstation, hvor drenge og mænd med indvandrerbaggrund forsamles og chikanerer eller terroriserer andre mennesker.

 

Overtrædes forbuddet, skal det ifølge statsministeren kunne udløse en bøde på 10.000 kr. Hvis ballademagerne ikke kan betale denne bøde, skal politiet kunne tage de dyre jakker, mobiltelefonerne og urene fra dem. Brydes forbuddet igen, skal straffen være 30 dages fængsel.

 

Regeringen vil også gøre det lettere at smide kriminelle ud af deres lejligheder og udelukke voldsmænd fra nattelivet i op til to år.

 

Islam, imamerne og klanerne

Statsministeren tog samtidig nogle skridt i retning af at tale om de dybereliggende problemer bag parallelsamfundene og voldskulturen.

 

Hun nævnte klanernes magt over indvandrermiljøer. Og hun nævnte islams rolle. Specielt i forlængelse af den modbydelige sag fra Odense, hvor en imam (den berygtede Abu Bashar) kun gav grønt lys for, at en kvinde kunne blive skilt, hvis hun underkastede sig en række umenneskelige og ydmygende betingelser.

 

Dermed berørte Mette Frederiksen det, der dybest set ligger bag parallelsamfundene med deres voldskultur, kvindeundertrykkelse og fjendtlighed over for det danske samfund: den fundamentalistiske islams magt.

 

De enorme problemer med den ikke-vestlige indvandring hænger uløseligt sammen med, at så mange indvandrere underkaster sig islams love.

 

De vil aldrig blive frie, selvstændigt tænkende mennesker med ligeværdighed mellem mænd og kvinder, medmindre de gør op med islams undertrykkende dogmer.

 

Så klart sagde Mette Frederiksen det langt fra. Men hun tog i hvert fald nogle skridt i den retning.

 

Dansk Folkeparti gik forrest

Dermed indleder den socialdemokratiske statsminister et nyt kapitel i dansk politik. Socialdemokrater præsenterer nu synspunkter som deres egne, der tidligere blev kæmpet igennem af Dansk Folkeparti under store omkostninger.

 

Dengang slyngede den socialdemokratiske statsminister Poul Nyrup Rasmussen, de berømte og berygtede ord mod Dansk Folkeparti: ”Stuerene, det bliver I aldrig.”

 

Hvilken ironi. Nu profilerer en socialdemokratisk statsminister sig på en udlændinge- og værdipolitik, der i høj grad rider på ryggen af Dansk Folkepartis historiske indsats.

 

Det skal Mette Frederiksen ikke skoses for. Det skal hun roses for. Det ’kunstneriske indtryk’ i Socialdemokratiets optræden undervejs har ikke været for kønt. Men partiet har bevæget sig i den rigtige retning, hvilket understreges af Mette Frederiksens åbningstale.

 

Tiden er kommet til, at de borgerlige rykker

Det er svært at vurdere, hvad Mette Frederiksen mener i sit hjertes lønkammer. Men hun har i hvert fald set nogle realiteter i øjnene, som hun nu forholder sig til – bedre sent end aldrig.

 

De borgerlige partiers opgave bliver nu at tage hende på ordet og presse hende til en strammere og mere konsekvent udlændingepolitik.

 

Mette Frederiksens signaler i tirsdagens tale åbner for nye muligheder.

 

Når socialdemokratiske regeringer tidligere har arbejdet sammen med en borgerlig opposition, har dette samarbejde i høj grad drejet sig om den økonomiske politik.

 

Nu burde man kunne finde sammen om markante og nødvendige stramninger i udlændinge- og værdipolitikken. Med De Radikale og venstrefløjen skubbet ud på sidelinjen.

 

Har Mette Frederiksen modet til at gå videre? Har de borgerlige beslutsomheden til at udnytte, at Mette Frederiksen kun kan føre den udlændingepolitik, som flertallet af danskere ønsker, sammen med de borgerlige?

 

Lige nu står der Mette Frederiksen på det meste. Tiden er kommet til, at de borgerlige rykker.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account