Danmark: Thursday, September 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere


Ghettoen Motalavej i Korsør har gennem det sidste års tid været en regulær krigszone som følge af et klanoprør mellem to libanesiske klaner, der har bragt deres fjendtligheder fra Libanon med sig til Danmark.

 

Torsdag var statsminister Mette Frederiksen (S) sammen med Justitsminister Nick Hækkerup (S) og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) på besøg i ghettoen, hvor de lokale myndigheder mere eller mindre har mistet grebet om situationen og flere gange udsendt nødråb til regeringen.

 

Skyderier og masseslagsmål med diverse slagvåben har med jævne mellemrum været dagligdag for ghettoens små 1.700 indbyggere, der lever i et såkaldt hårdt ghettoområde som følge af, at Motalavej nu har været på ghettolisten fire år i træk.

 

Hundrede libanesere i masseslagsmål

For et par måneder siden opstod der således et masseslagsmål i ghettoen, hvor omkring 100 personer var involveret.

 

Siden har der været flere kampe med sårede til følge, ligesom de to grupperinger ifølge myndighederne kæmper om at erobre narkotikamarkedet i Korsør, har Berlingske tidligere skrevet om konflikten.

 

Således måtte politiet natten til tirsdag den 4. august bruge tåregas og tilkalde forstærkninger for at splitte et masseslagsmål, hvor mellem tredive og fyrre personer var røget i kødet på hinanden.

 

Og blot et par dage efter måtte politiet atter rykke ud til et masseslagsmål mellem de to libanesiske klaner på grund af en 30 år gammel strid, der har sit udspring i en libanesisk landsby.

 

De lokale myndigheder har opgivet

Det er nu kommet så vidt, at de lokale myndigheder har opgivet, fremgår det af en aktindsigt Berlingske Tidende har fået.

 

”Det er – for at sige det ligeud – fuldstændig sindssygt, det der foregår,” skrev Ditte Brøgger Løjborg, der er faglig leder af den kriminalpræventive enhed i Slagelse Kommune, i en intern mail.

 

”De drøner rundt på en måde, som vi ikke har set i min tid i hvert fald – og terroriserer hele byen med deres kørsel. Det er livsfarligt,” skrev Ditte Brøgger Løjborg og sluttede så sin e-mail med det, der kunne minde om et opgivende suk:

 

”Vi gør det, vi kan – snakker med de unge, snakker med forældrene, kontakter politiet, men det hjælper ikke.”

 

Mette Frederiksens løsning: Politiet skal konfiskere bilerne

Det var således på den baggrund, Mette Frederiksen og de to medfølgende ministre havde taget turen fra Korsør for at mødes med beboere i det lokale medborgerhus.

 

På grund af corona var pressen forment adgang, men flere medier rapporterer, at Mette Frederiksen efter mødet med beboerne var klar med tre indgreb mod de to libanesiske klaners indbyrdes krig og hærgen i ghettoen.

 

Hun vil konkret arbejde for, at politiet kan konfiskere køretøjet fra personer, der kører vandvidskørsel. Ligeledes vil hun forenkle sagsgangen for at få kininelle beboere smid ud af deres lejligheder og endelig vil hun skærpe straffen for at overtræde et soneforbud.

 

For den lokale boligforening har problemet blandt været, at selvom man har givet en kriminel familie besked på at pakke sit grej og forsvinde, er der eksempler på, at det har taget op til fire år, inden udsmidningen har kunnet effektueres.

 

Det skyldes, at de libanesiske kriminelle i den slags sager er gode til at bruge retssystemet med fri proces. Først havner sagen i fogedretten. Går afgørelsen imod, ankes den til byretten, og derfra videre til landsretten.

 

Det er det system, boligminister Kaare Dybvad Bek nu vil forsøge at ændre.

 

Om initiatverne vil stoppe klankrigen, er uvist, men Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, er alt andet end imponeret.

 

Myndighederne har givet op og givet den lokale imamen magt

Det er helt fint, at statsministeren vil give politiet bedre muligheder for at konfiskere biler fra personer, der kører råt, og strengere straffe for at overtræde zoneforbud er også noget Dansk Folkeparti helhjertet kan gå ind for, lyder det fra Peter Skaarup.

 

Han kan også fuldt ud tilslutte sig en effektiv udsættelse af kriminelle familier fra deres lejligheder, ”hvis blot det ikke betyder, at de flytter over på den anden side af gaden. De skal helt væk fra området,” som han udtrykker det.

 

Men for Peter Skaarup og Dansk Folkeparti er det noget helt andet, der for alvor får alarmklokkerne til at ringe, efter at politiet og en mægler, den kendte forsvarsadvokat, Thorkild Høyer, har måttet opgive at mægle mellem klanerne

 

Den opgave blev herefter overladt til den lokale imam, og i modsætning til myndighederne fik han hurtigt sluttet en midlertidig fred i konflikten, og det får Dansk Folkeparti til at slå alarm.

 

”Hvis myndigheder overgiver magten til nogle imamer, får man aldrig magten tilbage igen. Rækker man dem en lillefinger, tager de hele armen,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og understreger:

 

”Det er en meget dårlig løsning, som cementerer parallelsamfundet og giver imamerne magt til at bestemme, hvornår der skal være fred, og hvornår der skal være uro og ballade. De bliver en stat i staten, hvis vi giver dem mulighed for at afgøre, om der skal være krig eller fred.”

 

DF: Ud med moskéerne og ind med en nærpolitistation

Som følge situationen i ghettoen på Motalavej i Korsør er Dansk Folkeprti nu ude med et forslag om at gøre det ulovligt at placere moskéer i ghettoer.

 

”Moskéer i ghettoer er en direkte vej til radikalisering og parallelsamfund. Det gør, at beboerne ikke snakker med politiet, men i stedet med en imam,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og understreger:

 

”Vi har set i blandt andet i Frankrig og Belgien, hvordan ghettoerne fødepladser for islamisering, og det er simpelthen alt for svært for Politiet at kontrollere om moskeerne i de danske ghettoer også er det. Derfor skal det heller ikke heller ikke være lovligt at have moskéer i ghettoområder.”

 

Og netop med henblik på Motalavej vil Dansk Folkeparti have placeret en lokalpolitistation med flere betjente inde i ghettoområdet.

 

”I dag ligger den nærmeste politistation i Korsør, og den er bemandet med to betjente og har kun åbent hver torsdag fra klokken 13 – 17. Og det er jo helt til grin,” lyder det fra Peter Skaarup, som nu vil rejse sagen over for justitsministeren.

 

Vil undersøge mulighederne for at få dem smidt ud af landet

Den mest effektive måde at skaffe fred på vil være udvisning af Danmark og i den forbindelse vil Dansk Folkeparti nu have undersøgt opholdsgrundlaget for de libanesiske beboere i området.

 

”I Dansk Folkeparti ser vi naturlig helst, at man tager konsekvensen og udviser ballademagerne i det omfang, det er muligt,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”Derfor vil jeg nu bede udlændinge- og integrationsministeren redegøre for det opholdsgrundlag, de libanesiske beboere i området har. Hvis der blot er den mindste mulighed for udvisning af Danmark, skal den selvfølgelig effektueres.”

 

Så kan de tage til Libanon og føre deres klankrige der, hvor de hører hjemme, tilføjer Peter Skaarup.

 

 

 

Læs også:

https://www.berlingske.dk/danmark/to-klaner-fra-libanon-haerger-i-korsoer-det-er-fuldstaendig-sindssygt-detSource link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account