Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Mangel på Heinz tomatketchup i USA 


Den 5. april 2021 kunne Wall Street Journal bringe den alarmerende nyhed, at der i USA i øjeblikket er en udtalt mangel på Heinz tomatketchup. En ganske alvorlig situation, der ville svare til, at vi i Danmark løb tør for rugbrød.

 

Ketchup er det nyeste produkt, som coronapandemien har skabt mangel på. Tidligere har man oplevet, at butikker og restauranter manglede produkter som toiletpapir, aluminiumsdåser og pepperoni (i USA en næsten uundværlig pizzaingrediens).

 

Det er ændringerne i forbrugeradfærd og sundheds- og sikkerhedsretningslinjer, som pandemien har givet anledning til, der betyder, at restauranter over hele USA løbet tør for ketchup i portionspakninger.

 

Heinz

Det er især Heinz, der sidder på 70 pct. af ketchupmarkedet i USA, der er ramt af manglen, hvilket har resulteret i, at restauranter nu tester alternativer til den rigtige – Heinz – ketchup.

 

Restauranter står over for en mangel på ketchup-pakker, fordi pandemien har tvunget mange restauranter til at skifte fra indendørs servering til take-away, hvilket har øget behovet for små portionspakninger i modsætning til bordflasker.

 

Derudover har de restauranter, der fortsat har været åbne for indendørs servering, også manglet portionspakninger, fordi COVID-19-retningslinjer har dikteret individuelle pakninger i stedet for bordflasker for at bremse virusspredning.

 

Den stigende efterspørgsel efter ketchup i portionspakninger viste sig allerede sidste år, da restauranter begyndte at åbne igen efter lockdown.

 

Take-away

Take-away og hjemmelavet mad har også betydet at detailsalget af ketchup er steget i USA.

 

Heinz, der sidder på næsten 70 procent af det amerikanske detailmarked for ketchup, planlægger nu at åbne nye produktionslinjer for at øge det samlede antal producerede ketchuppakninger til 12 milliarder om året.

 

I mellemtiden har nogle restauranter, der hidtil har svoret til Heinz som deres ketchupmærke, været tvunget til at finde tarvelige supermarkedserstatninger for ”the real thing”.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account