Danmark: Sunday, July 04, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

Den Korte Avis | Kvinde fra Mozambique satte ild på flere bygninger i Østjylland

Om aftenen den 27. august sidste år fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der på Ryvej i Aarhus V var påsat en mindre brand i kælderen ved et parcelhus. Det var lykkedes husets beboere at slukke branden, som var opstået ved, at nogen havde sat ild til en bunke med papir, håndklæder og brændbar væske.

 

Flere vidner havde set en kvinde gå fra stedet, kort efter at branden blev opdaget. Det viste sig senere, at der var DNA-spor fra kvinden på et dørhåndtag på adressen.

 

Senere samme aften anmeldte personalet i en fritidsklub i samme område, at en kvinde havde været inde på stedet og spørge efter en lighter eller tændstikker. Lidt efter opdagede de, at der i en garage på stedet var hældt brandfarlig olie ud over gulv og inventar, og at der var stjålet penge fra klubbens kontor og garderobe.

 

En patrulje fik kort efter anmeldelsen øje på den 51-årige kvinde, som gik rundt i området, og hun svarede nøje til det signalement som både beboere på Ryvej og personale i klubben havde givet. Desuden lugtede hun kraftigt af benzin og var i besiddelse af de stjålne genstande fra klubben. Hun blev anholdt og sigtet for flere brandstiftelser og forsøg på brandstiftelse samt for tyveri.

 

Dagen efter blev hun fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet på psykiatrisk afdeling.

 

Satte ild på psykiatrisk afdeling

I marts 2020 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra psykiatrisk afdeling på Aarhus Universitetshospital om, at der var brand på den 51-årige kvindes stue på stedet. Da personalet opdagede branden, lå den 51-årige kvinde i sin seng på stuen, mens der var kraftig røglugt og flammer opad væggen. Det lykkedes personalet at få slukket branden, inden brandvæsnet ankom.

 

Det viste sig, at der var blevet sat ild til papir og tøj i en skraldespand på badeværelset på den 51-åriges stue.

 

I retten blev hun dømt for at have påsat begge brande ved parcelhuset og på psykiatrisk afdeling, samt at have forsøgt at sætte ild til garagen i fritidsklubben. Hun blev også dømt for tyveriet fra
fritidsklubben.

 

Ud over episoderne i Aarhus var kvinden tiltalt for den 21. august at have forsøgt at sætte ild til et kvindehjem i Roskilde, hvor der på gulvet i kælderetagen var blevet hældt benzin ud, der var forsøgt antændt med afbrændt papir, men det forhold blev hun frifundet for.

 

”Der er ingen tvivl om, at kvinden kunne have forårsaget betydelig skade, såfremt brandene havde nået udvikle sig og ikke var blevet slukket i tide. Selvom ingen personer er kommet til skade, er der tale om alvorlig kriminalitet, som dommen og udvisningen med indrejseforbud i seks år også viser”, siger anklager i sagen Jacob Gents.

 

Den 51-årige nægtede sig skyldig i samtlige forhold og ankede dommen på stedet. Hun blev fortsat varetægtsfængslet efter domsafsigelsen.

Læs Original – Klik Her

Tags:
Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account