Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Kvalmende stank af døde mink breder sig i Karup og Kølvrå området


Beboerne i området derude, må vel finde sig i den stank, af døde mink, der i dag breder sig mere og mere. Det bliver til millioner af dyr, der nu skal køres ned i de store masse gravsteder.

 

Store lastbiler kommer stadig til stand pladsen, hvor maskiner sørger for, at den sidste transport bliver gennemført. Overvåget af folk fra Miljøministeriet, der er iført hvide beskyttelses dragter og masker.

 

Faktisk får man en ubehagelig fornemmelse af, at her foregår noget uhyggeligt, der vil gå over i Danmarks historien, som et meget mørkt og næsten uvirkeligt kapitel. Stanken når ikke til Christiansborg, men den politiske stank fortsætter en rum tid endnu.

 

Faktum er også, at mange af de eksperter Regeringen ikke har rådført sig med, er hoverystende over en amatør agtig beslutning, med så vidt rækkende konsekvenser, for de berørte mink avlere, der fælder sandfærdige tårer over forløbet.

 

Ole Sørensen Foto fra Flyvestation Karup området i dagSource link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account