Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere


West Midlands Police har offentliggjort billeder og videoer fra et overvågningskamera, der viser en mistænkt efter de brutale knivangreb i Birmingham.

 

”Vi opfordrer dig til ikke at nærme dig denne mand. Hvis du genkender ham eller skulle se ham, skal du straks ringe til 911! ”

 

Manden er efterlyst efter en rædselsnat. En knivmand dræbte én og sårede syv – to er i livsfare.

 

Politiet tror ikke det er terror – men de udelukker det ikke.

 

Baggrunden for den blodige handling søndag aften er stadig uklar. Efterforskerne antager i øjeblikket ikke en terroristbaggrund, men udelukker ikke muligheden for, at det var en hadforbrydelse, ifølge en erklæring.

 

Området, hvor angrebene fandt sted, er et populært område for homoseksuelle med mange natklubber og klubbarer, rapporterer britiske medier.

 

En barejer var vidne til et angreb på en ung kvinde: ”Han stak kvinden i halsen flere gange, og hun begyndte at skrige. Derefter gik manden bare langsomt væk. Jeg havde forventet, at han løb væk, men han havde ikke travlt. Han virkede ikke forvirret eller noget.

 

”Jeg har været i klubscenen i to år og har set mange slagsmål, men jeg har aldrig set noget lignende,” sagde kvinde til BBC. Ifølge hende skal to grupper af unge have angrebet hinanden.

Kort før havde en lignende hændelse fundet sted i London. Fem mennesker blev stukket i den sydøstlige del af den britiske hovedstad. Et af ofrene siges at være i en livstruende tilstand. Ifølge Scotland Yard blev fem personer arresteret.

Kilder:

https://www.bbc.com/news/uk-england-birmingham-54045143

https://www.krone.at/2225043Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account