Danmark: Tuesday, January 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

Den Korte Avis | Irakisk ægtepar tiltalt for bestialsk drab på syv uger gammel pige – manden ville have en dreng og ikke en pige

Et nævningeting har ved retten i Glostrup har i dag taget hul på en sag, hvor et irakisk ægtepar er tiltalt for et bestialsk drab på en halvanden måned gammel baby.

 

Der er tale om en pige, som ifølge anklagemyndigheden slet ikke skulle være blevet født, skriver Ritzau

 

Grunden var, at barnet havde det forkerte køn, og den lille pige blev straks efter fødslen og over en periode på nogle få uger langsomt tæsket og mishandlet til døde.

 

I retten forklarede moderen, at det var barnets far og altså hendes ægtemand, ville have en dreng.

 

”Han ville ikke have barnet, fordi han i forvejen har to andre piger,” lød det fra moderen.

 

Babyen blev mishandlet ihjel

Anklagemyndigheden er imidlertid af en anden opfattelse.

 

Ifølge anklageskriftet er det er ægteparret, der i forening står bag den mishandling af babyen, der til sidste medførte, at den lille forsvarsløse pige til sidst døde som følge af sine kvæstelser.

 

Inden kvinden fødte barnet, havde hun spist en overdosis er mavemedicinen misopostol, som hun havde købt i Irak, og blev indlagt på Herlev Hospital.

 

Da fostret ikke rørte på sig, men dog havde puls, blev ægteparret opfordret til at blive på hospitalet, men tog hjem.

 

Barnet blev født den 4. marts og døde på Rigshospitalet den 25. april.

 

 

Brækkede ribben, kraniebrud og svære hjerneskader

Begge forældre blev varetægtsfængslet den 17 maj sidste år og i første omgang sigtet for vold med døden til følge, men på baggrund af efterforskningen har anklagemyndigheden nu skærpet sagen og rejst tiltale for drab.

 

Mishandlingen af den nyfødte pige fandt sted på dels Herlev Hospital, hvor pigen blev født og dels på Rigshospitalet, skriver Ekstra Bladet, som har fået indsigt i anklageskriftet.

 

Ifølge anklageskriftet fandt volden sted fra den 4. marts, altså straks efter fødslen, og frem til den 13. april, hvor den lille pige blev lagt i kuvøse på Rigshopitalet, men overlevede ikke og døde af sine kvæstelser.

 

Af anklageskriftet fremgår det ifølge Ekstra Bladet, at det irakiske forældrepar med slag, ruskevold og eller anden form for moderat til svær vold påførte den lille nyfødte pige alvorlige kvæstelser.

 

Det drejer sig om 31 ribbensbrud, brud på venstre isseben (kraniebrud, red.), hvilket medførte sammenklapning af lungerne, iltmangel og ”udbredte svære hjerneforandringer” hvilket ifølge anklageskriftet medførte døden den 25. april.

 

Faderen kan ikke udvises – han har fået dansk statsborgerskab

Anklagemyndighederne kræver den 24-årige mor af irakisk oprindelse udvist for bestandig, hvis hun bliver dømt.

 

Til gengæld ligger landet anderledes for den 34 irakiske fader. Han har fået dansk statsborgerskab, og kan i tilfælde af dom ikke udvises.

 

Peter Skaarup: Ufatteligt had til piger og kvinder

På sin Facebook har Dansk Folkepartis retsordfører og tidligere formand for Folketingets Retsudvalg være ude og kommentere sagen.

 

”Den her sag er SÅ ubehagelig, hvis det forholder sig sådan, som det fremlægges,” skriver Peter Skaarup og fortsætter:

 

”Og det had til piger og kvinder, der ligger bag, er ufatteligt og ubegribeligt stort. Snart sagt ingen straf er hård nok efter dansk målestok for sådan en meningsløs og inhuman forbrydelse.”

 

Og så kan man ikke engang udvise faderen. Han kan forsat blive i Danmark og formentlig hæve kontanthjælp og få folkepension, når den tid kommer.

 

Læs mere i Ekstra Bladet:

https://ekstrabladet.dk/112/foraeldre-tiltalt-for-drab-baby-blev-taesket-ihjel-paa-hospitalet/7941524

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account