Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Søren Skaftes illusioner omkring Grønland

Af  Jørgen Casse

 

Søren Skafte synes ikke at indse, at hvis Grønland erklærer sig uafhængig, så er dets uafhængigheds periode et spørgsmål om tid!

 

Der er tre glubske dyr der står på spring til, at fortære Grønland. Først og fremmest a Bald Headed Eagle, (USA), for det andet en stor brun bjørn, (Rusland, og endelig for det tredje en ildspyende drage, (Kina).

 

USA har allerede en base på Grønland, og en vis Donald Trump gjorde det helt tydeligt, hvad USA mener, og vil gøre, hvis muligheden viser sig gunstig, man vil simpelthen købe landet, i yderste konsekvens besætte det for at komme før de andre.

 

Grønland har ikke mere den store militærstrategiske betydning det engang havde, men der er resurser i undergrunden, og det er nok til at de mange dyr i skoven er interesseret.

 

Hvis sæl fangerne i Grønland virkelig tror at de kan forblive uafhængige så er de mere end naive. Hvis Danmark trækker sig ud af Grønland, skal de selv til at forsvarer deres eget territorium, både landmilitært, men så sandelig også på det sømilitære og luftmilitære områder.

 

Det vil indebære en rimelig stor flåde til kontrol af Grønlands kyst, hvor vil de finde personale til det? Der er 56.225 indbyggere på øen, det tal omfatter også de der boende danskere, som vil blive trukket hjem ved en eventuel uafhængighed.

 

Skal Grønlænderne selv forsvare Grønland vil det betyde, at næsten hele befolkningen skal indkaldes til militærtjeneste. Det indebærer, at der så at sige ingen er til at skaffe penge til samfundet, ingen minedrift, bevares den Grønlandske flåde kan i stille perioder drive sælfangst, men det bliver nok alt.

 

Grønland er i dag beskyttet af Danmark og af Danmarks medlemskab af NATO, og til dels også af den amerikanske tilstedeværelse. Ved en Grønlandsk selvstændighed bortfalder NATO. Bevares Grønland kan søge om optagelse i NATO, men det medfører forpligtelser, som landet næppe kan indfri selv. USA kan så, fordi det har Thule tilbyde at stationerne tropper på Grønland, med atomvåben. Den amerikanske flåde kan kontrollere Grønlands havområde, med atomvåben ombord.

 

Er Grønland parat til det? Hvis så! Bliver Grønland en vasalstat af USA, og dets forestilling om uafhængighed er gået fløjten.

 

Det gælder også for de to andre rovdyr i skoven. Kina vil meget gerne overtage Grønland, det har de vist ved deres interesse for at investere i landets udvinding af råstoffer, men der følger betingelser med fra kinesisk side, om ikke i første omgang så når aftalen er i hus og alt er på plads, så kræver dragen sin skålpund flæsk, med eller uden blod, og grønlænderne sidder i saksen. Kinas folke hær og flåde er mere end villig til at ‘beskytte’ Grønland mod udenvælds fjender så som USA og Rusland.

 

Kinas måde at handle på kan ses i Stillehavet overfor Taiwan, det samme vil ske over for Grønland. Kina er den nye aggressive nation, og den handler derefter.

 

Grønlænderne bør nok overveje deres selvstændighed meget grundigt, så længe de er en del af lille Danmark, med dets forbindelser til NATO og EU, er Grønland nogenlunde sikret.

 

Men det er selvfølgelig på til grønlænderne selv, men der vil ikke være nogen vej tilbage efter selvstændigheden, det bør de nok have i baghovedet.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account