Danmark: Friday, December 13, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Indlæg fra læserne 24. oktober: Enhedslistens jordforbindelse

Enhedslistens jordforbindelse

Af Visti Christensen  

 

At miste jordforbindelsen er en metafor for at agere eller udtale sig, udfra en for snæver saglig vinkel, begrænset intelligens, eller et bevidst tunnelsyn.

 

Om Enhedslisten jordforbindelse kan man ofte få den opfattelse, at den indskrænker sig til lystgårde på landet, hvor partiets prominente folk bor.

 

Det synes, som om partiet kun lever, ånder og opfatter virkeligheden inde bag Københavnske bymure, og ikke kender landet og jorden, hvoraf de er taget. 

 

”Øget overvågning er spild af ressourcer. Overvågning har ikke stoppet kriminaliteten. Pengene kunne være brugt fornuftigt på forebyggelse.”

 

Disse tre udtalelser er mantraer fra Enhedslisten, som åbenbart mener, at sindssyge og kriminelle folks adfærd er noget, man bare må leve med. 

 

Og den opfattelse bestyrker de kollektivt hinanden i, så der svares ens, uanset hvilken person, der spørges ud om regeringens nye ”Tryghedspakke”.

 

Partiets rotationsprincip, hvorefter en leder kun må sidde et begrænset stykke tid, er vedtaget for at undgå levebrødspolitikere, hedder det fromt.

 

”Men det er en del af vort DNA, at vi producerer talenter, men hælder en række politiske stortalenter ud på stribe!” lyder det selvovervurderende. 

 

Hvilket overmod. Selv skolebørn kunne jo stille spørgsmålet, om ikke vi havde lignet Sverige mere uden videoovervågning? EL svarer ikke herpå.

 

Regeringens tryghedspakke omfatter mere grænsekontrol. EL siger nej, men argumentationen afspejler, at også kriminalitetsudøvelse er en menneskeret. 

 

Overvågning er problematisk i et frit og demokratisk samfund, mener de. Og det uanset at kriminaliteten stiger, utrygheden øges og mistilliden vokser.

 

Et flertal ønsker, at Politiet får flere værktøjer, så de efterfølgende nemmere kan opklare forbrydelser. Men den præmis taler Enhedslisten ikke om. 

 

De ønsker alle borgeres ret til privatliv. Også forbrydernes! Man må håbe, at Enhedslisten bliver klogere, når nu de har lidt regeringsmedansvar.

 

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account