Danmark: Friday, December 13, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Indlæg fra læserne 22. oktober: Stigende EU-budget

Stigende EU-budget

Af Visti Christensen


Der er noget grænseoverskridende ved at gå rundt på EU’s enorme område i Bruxelles, hvor det ene nye glastempel efter det andet skyder op. 

 

Et område, hvor der konstant om- og nybygges, kan nemt tage pusten fra én. Godt 2.000 vinduespudsere siges at have fast arbejde her. 

 

Men præamblen til første Romtraktat lovfæstede jo et samarbejde, der uden ophør skulle gøres snævrere og snævrere. Og dyrere og dyrere, kunne man have tilføjet. 

 

EU’s budget er på svimlende beløb. Og at det igen øges for den kommende femårige periode, får Brexit skylden for. På trods af, at England altid var nettobidragyder. 

 

Men det taler vi ikke højt om. Derimod bør vi være stolte af, at Mette Frederiksen har påtaget sig rollen som EU’s budgetbisse, der ønsker mådehold.

 

Sammen med Holland, Østrig og Sverige har hun argumenteret for en begrænset budgetstigning. Også fordi der tales om øget dansk EU-medlemsbidrag. 

 

De fire ledere kæmper for at holde medlemslandenes tilskud til EU-budgettet på 1,00 procent af den bruttonationale indkomst (BNI). 

 

Mette Frederiksen vil sideløbende også forsøge at sikre, at Danmark kan beholde den milliardrabat, som Helle Thorning-Schmidt fik kæmpet hjem.

 

“Der er ikke nogen i dag, der har overbevist mig om, at man får et bedre europæisk samarbejde af at bruge flere penge,” siger hun. 

 

Og heri har hun jo ret. F. eks. kunne landbrugets braklægning og skandaløse fordelingspolitik godt trænge til et gennemgribende eftersyn.

 

Men hun møder kritik fra både Venstre og De radikale. ”Hun ”fifler” med tallene”, siger de. ”Stigningen skal til, fordi flere i EU går på pension!”

 

Den nye budgetramme skal i teorien senest være klar inden udgangen af 2020. Men én ting er sikker: Det danske bidrag til EU’s budget vil stige.

 

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account