Danmark: Wednesday, December 11, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Indlæg fra læserne 17. oktober: Grænsekontrollen har nu kostet mindst 1,25 milliarder kroner # Tilskud og skjult partiskat

Grænsekontrollen har nu kostet mindst 1,25 milliarder kroner

Af Morten Dreyer DF

Politiet, hjemmeværnet og forsvaret har samlet brugt 2,3 millioner timer ved grænsen siden 2016 nævnes det. Og de radikale er stærkt ophidsede.

Men før man opgør prisen for et projekt, så skal man jo også medtage indtægterne. Det glemmer de unge politikere.

I 1970erne kørte den herostratisk berømte Sigøjnerboss over den danske grænse i en lille campingvogn med kone og 2 små børn. Uden nogen uddannelse eller udsigt til arbejde og uden en krone på lommen.

Havde en høflig grænsebetjent dengang venligt, men bestemt sendt den lille kernefamilie tilbage til Tyskland, ville meget have været anderledes. Her mere end 40 år siden har familien vokset sig meget stor, hvor de utallige medlemmer afløser hinanden i fængslerne og på kommunegangene ved Kontanthjælp. 40 år uden en dags reelt arbejde,men med røverier, tyverier og social plat.

En grænsebetjent på arbejde den dag i 70erne ville have sparet Danmark for flere hundrede millioner for bare een immigrant.

Inden man blegner over prisen på grænsekontrol, bør man medregne alle de tusinder af platugler, røvere, tyveknægte, som danskerne er blivet sparet for. Dertil bunker af narko og våben.

Mon ikke der er et endog stort overskud på grænsekontrollen, når indtægterne tages med ?

Tilskud og skjult partiskat

Af Visti Christensen 

 

Danmark sikrer ikke åbenhed omkring økonomisk støtte til partier og folketingskandidater, lyder kritikken fra Europarådets antikorruptionsenhed Greco,

 

Sagen opstod, fordi Britt Bager (V) modtog 100.000 kr. fra samme anonyme giver. Men beløbene var opdelt i fem portioner – fra fem datterselskaber på 20.000 kr. hver. 

 

Men enhver må vel gøre med egne penge, som man vil. Er det ikke overbureaukrati at forbyde anonyme pengedonationer til gode formål, partier og kandidater?

 

I en tid, hvor man i Tv’s godhedsindustri og gaveindsamlingsaftener giver firmaer og personer lov til at udstille egen ”ydmyge næstekærlighed”?

 

Problemet er da, at firmaer og personer kan trække gavebeløb fra i den skattepligtige opgørelse, og derved snyde fællesskabet under falske flag.

 

At tale om risiko for korruption i EU eller på Christiansborg i denne forbindelse er ved siden af skiven, Der er væsentligere ting at fokusere på. 

 

  1. eks. har partierne i folketinget vedtaget at forære sig selv ”stemmekvægspenge”. En regulær kunstig parti-åndedræts-skandale-skat, der bør afskaffes. 

 

Kun 3 % af befolkningen er partimedlemmer. Men partiskatten betyder en halv mia kroner, som fordeles til partier, hvis politik, man måske ikke er enig i.

 

Men det tales der ikke højt om. I stedet opfordrer politikerne folk til at udøve deres demokratiske ret og pligt ved at stemme på valgdagene. Så ved vi, hvorfor.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account