Danmark: Thursday, September 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere


En irakisk mand er i Sverige blevet idømt to et halvt års fængsel for en modbydelig voldtægt. På grund af de særligt forbrydervenlige svenske regler slipper han dog i praksis med et år og otte måneders fængsel. Det beretter den svenske netavis Fria Tider.

 

Manden er samtidig blevet dømt til ti års udvisning af Sverige. Men også her bliver han hjulpet af asylsystemets svaghed.

 

Irak afviser nemlig at modtage sine borgere fra andre lande, medmindre de er rejst frivilligt tilbage. Så voldtægtsforbryderen blev i første omgang hængende i Sverige.

 

Dette understreger, at de internationale asylregler slet ikke fungerer som de skal. Det er alt for let at slippe billigt fra selv alvorlige forbrydelser og undgå hjemsendelse. Enhver kan se det, alligevel bliver tingene ved med at gå deres skæve gang.

 

Han ville så gerne integreres, sagde han

Den unge svenske kvinde, der blev offer for voldtægt, var fra Landskrona.

 

En dag tidligt på sommeren sad hun på en bænk i en park. Så kom den 37-årige irakisk mand hen og begyndte at tale med hende.

 

Manden skulle sådan set slet ikke være i Sverige. Han havde nemlig fået afslag på sin asylansøgning. Men som så mange andre afviste asylansøgere i Europa, blev han bare hængende.

 

Det fik alvorlige konsekvenser for den unge kvinde. Hun oplevede et mareridt i sit eget land.

 

Da irakeren henvendte sig til hende, forklarede han, at han ville lære sig svensk og have svenske venner. En rigtig præmie-asylansøger, der ikke kunne blive integreret hurtigt nok, lød det til. Men virkeligheden var en ganske anden.

 

Han forklarede kvinden, at han ville lære sig svensk og have svenske venner. Efter denne åbningsreplik og en længere snak gik hun med til at besøge ham i hans lejlighed.

 

Men det handlede om sex

Hun fortalte ham både på stedet og via Messenger, at hun havde et forhold til en anden mand, men at de kunne være venner. Irakeren tænkte dog åbenbart kun på sex, og det kom han et godt stykke videre med, da kvinden indvilligede i at besøge ham i hans lejlighed.

 

Hendes veninde havde ellers sagt advarende til hende: ”Bare han ikke voldtager dig.”

 

Men uanset, hvad der nu foregik i kvindens hoved, så lyttede hun ikke til venindens advarsel. Veninden forklarede til politiet, at det var ”ren godhed”, der fik det kommende offer til at besøge irakeren. Hun ville gerne hjælpe ham.

 

Men da hun kom til irakerens lejlighed, blev hun råt og brutalt revet ud af enhver forestilling om en smuk og idealistisk menneskelig kontakt baseret på humanistiske principper.

 

Fire timers mareridt og ”følelse af ubehag, når hun hører udenlandske stemmer”

Hun kom ved 19-tiden, og de spiste først sammen i hans køkken. Da hun så gjorde miner til at gå, forsvandt den ’humanistiske’ stemning som dug for solen.

 

Irakeren gik lige til sagen. Han holdt hende fast og slæbte hende hen til en seng. Hun skreg og gjorde voldsom modstand, men han var stærkere end hende. Han holdt hende fast og flåede tøjet af hende.

 

Hun har over for politiet beskrevet, hvordan hun i hele fire timer blev voldtaget gang på gang. Irakeren fik angiveligt udløsning fire gange.  Undervejs fik hun lov til at gå på toilettet, men derefter fortsatte hendes pinsler.

 

Først ved 2-tidsen om natten fik hun lov til at forlade lejligheden – med bidemærker forskellige steder på kroppen.

 

Kvinden har efterfølgende gået til samtaler hos en tilsynsførende. Men hun er fortsat stærkt medtaget på grund af den forfærdelige oplevelse. I dommen står der:

 

”Hun har tabt tiltroen til andre mennesker og kan opleve følelse af ubehag, når hun hører udenlandske stemmer.”

 

Angela Merkel hjalp ham til Sverige

Hvad lavede denne iraker overhovedet i Sverige? Som så mange andre udnyttede han det asylkaos, som Angela Merkel skabte i 2015, til at smutte illegalt ind i landet.

 

Over for de svenske myndigheder serverede han en røverhistorie om, at han var tvunget til at flygte fra Irak, fordi ”han blev truet af en klan”. Han havde haft en kæreste, som tilhørte denne klan, påstod han.

 

Den historie købte de svenske myndigheder dog ikke. I januar 2018 afslog Migrationsverket (Udlændingestyrelsen) hans asylansøgning. Han blev dømt til udvisning af landet i 10 år. Derefter skete der … ingenting.

 

Han blev i første omgang hængende i Sverige. Siden rejste han illegalt til Tyskland, hvor han søgte asyl. Han havnede på et asylcenter i Køln.

 

Sådan giver asylsystemerne i Europa store muligheder for, at illegale migranter kan holde den kørende. De modarbejder hjemsendelse. Om nødvendigt flytter de sig til et andet EU-land uden at blive standset af nogen grænsekontrol.

 

Hvis et land endelig sætter dem fast og forsøger at udvise dem, afviser myndighederne i hjemlandet Irak at tage imod dem.

 

Svensk slaphed

Det lykkedes til sidst at finde irakeren. Sverige havde udsendt en international efterlysning af ham. Interpol fandt ham ved hjælp af de fingeraftryk, som han havde fået taget flere steder undervejs.

 

Han fik også sin straf i Sverige. Dommen lød umiddelbart på to et halvt års fængsel. Men i praksis står han altså kun til et år og otte måneders fængsel. For at have knust en kvindes liv …

 

Og noget tyder på, at han slipper for udvisning.

 

Det europæiske asylsystem er på mange måder en tragedie. Og en farce.

 

https://www.friatider.se/kvinna-ville-hjalpa-irakier-integreras-i-sverige-blev-valdtagen-i-fyra-timmarSource link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account