Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Fire nye iPhone 12-modeller er blevet født


Det prominente brand har nu leveret det, som brugerne har ventet på i flere måneder – deres nye iPhone. Modellerne kommer til at hedde iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Tim Cook og teamet bag leverede en fantastisk release, og der er ingen tvivl om, at vi kan forvente, at mange vil forudbestille iPhone 12.

 

De fire modeller er unikke på hver deres måde, og Apple tiltaler derfor en større mængde af forbrugerne, hvilket er lidt af en genistreg fra den store mastodont, der allerede sidder utrolig tungt på mobilmarkedet verden over. 

 

iPhone12-modellerne er blevet hurtigere på alle måder

 

Da 4G i sin tid kom frem var det revolutionerende på mange måder, og det gjorde onlinemulighederne større end nogensinde. Mobilen bliver brugt i mange menneskers hverdag verden over, og det at være online er en nødvendighed for de fleste. Ikke nok med at man skal være online, så skal det også går hurtigt. Her er Apple naturligvis firstmover, som de har været mange gange før – alle deres iPhone 12-modeller har nemlig adgang til 5G.

 

Det er ikke kun 5G, som er unik ved den nye model-serie, men ligeledes deres 6-cores CPU og 4-cores GPU. Det kan lyde meget teknisk, men forbrugerne kommer til at nyde rigtig godt af den nye teknik, som grundlæggende betyder, at vi får en iPhone-model, som nu er 50 % hurtigere end alle tidligere modeller. Dette gælder, hvad enten man køber modellen iPhone Pro eller Mini, hvorfor alle får den unikke oplevelse. 

 

Apples revolutionerende innovation slutter ikke her, fordi selvom de har gjort deres iPhone 12 teknisk stærkere end de tidligere modeller, betyder det ikke, at vi får en model, som er markant større. Tvært imod er den nye model 11 % tyndere, 16 % lettere og 15 % smallere end tidligere, hvilket kan lyde uhørt på baggrund af de nye opgraderinger, men her viser Apple igen deres sans for innovation og tekniske overlegenhed. 

 

De nye modeller har kurs mod Danmark 

 

I Danmark har vi en stor kærlighed Apple, og modellerne her bliver ingen undtagelse. Til hver en lancering af de nye modeller kommer en række forudbestillinger og køb, som de danske forhandlere kan se frem til. Med alt sandsynlighed vil den have fundet vej til utallige danske husstande i løbet af ganske kort tid, og faktisk kan iPhone 12 Pro-modellerne forudbestilles allerede om nogle dage.  

 

Apple har en utrolig teknik til at gøre deres produkter eftertragtede, og hele deres lancering er forløbet til perfektion. Der har været en stor hype for verdenspressen omkring lanceringen, og tech-giganten ved også godt hvilket behov, de vækker i folk, hvorfor en pre order-mulighed som altid er en god strategi. Julehandlen nærmer sig tilmed, hvilket er endnu et plus i deres bog, og det er 100 % sikkert, at der vil være telefoner under juletræerne i de danske hjem. 

 

De fire nye modeller banebrydende på mange punkter, og det er i den grad noget, som vil styrke Apple som brand og samtidig lægge pres på andre producenter. Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account