Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Fire mænd kendt skyldige i af have voldtaget 15-årig pige – i løbet af i år er antallet af anmeldte voldtægter steget støt


Fredag den 25. september i år blev fire unge mænd ved Retten i Næstved kendt skyldige i at have voldtaget en 15-årig pige i et skur ved Sofiedalskolen i Haslev.

 

Den ene af dem fik fire års fængsel, medens to fik hver tre år og seks måneders fængsel.

 

Den fjerde blev ligeledes idømt tre år og seks måneders fængsel, men da han i modsætning til de øvrige ikke havde fået dansk statsborgerskab, blev han tillige udvist for bestandigt.

 

Alle fire har anket dommen.

 

Næsten tre hundrede anmeldte voldtægter i tredje kvartal

Bag hvert eneste tal i statistikkerne ligger en tragedie om overgreb fra enten én mand eller flere i en gruppevoldtægt som den, en kun 15-årige pige var udsat for i Haslev i maj.

 

Det var i årets andet kvartal, hvor der udover anmeldelsen af gruppevoldtægten af den 15-årige pige yderligere blev anmeldt i alt 225 tilfælde af voldtægt.

 

Hidtil topper året med i alt 294 anmeldte voldtægter i tredje kvartal mod 290 anmeldte voldtægter i første kvartal og som nævnt 225 i andet kvartal.

 

Altså alt i alt 810 voldtægter i årets første tre kvartaler.

 

I løbet af de sidste fem år er antallet af voldtægter steget støt fra 542 anmeldte voldtægter i de første tre kvartaler i 2016 til de nuværende 810 anmeldelser her i årets første tre kvartaler i 2020.

 

En tredjedel af alle voldtægter sker i hovedstadsområdet

Ser vi på de tre første kvarter her i 2020, så viser det sig ikke uventet, at en tredjedel af alle voldtægterne finder sted i Region Hovedstaden.

 

Her bor lidt over en tredjedel af landets indbyggere. Det svarer til i alt 1,8 millioner ud af landets totale indbyggertal på 5,8 millioner per 1. juli i år.

 

Ud af de i alt 810 anmeldte voldtægter blev de 260 således anmeldt i Region Hovedstaden, hvor de 110 blev anmeldt i København.

 

Ingen voldtægter i Dragør og Rudersdal kommuner

De øvrige anmeldelser er fordelt på de resterende kommuner med vægt på vestegnskommunerne.

 

To kommuner er her dog helt voldtægtsfrie. Det er Dragør og Rudersdal, hvor kvinder åbenbart trygt kan færdes.

 

I eksempelvis Dragør udgør ikke-vestlige indvandrere således kun 2,8 procent af kommunens samlede befolkning mod eksempelvis 7,0 procent i Københavns Kommune.

 

Således fordeler antallet af voldtægter sig i de øvrige regioner

For landets øvrige regioner gælder, at antallet af anmeldte voldtægter på landsplan stort set fordeler sig i landets øvrige fire regioner i forhold til deres indbyggertal.

 

I det samlede regnestykke mangler dog 24 voldtægtsanmeldelser, som Danmarks Statistik ikke har kunnet placere geografisk.

 

Vi starter med Region Sjælland. Her bor der små 840.000 indbyggere med en ikke-vestlig befolkning på 3,7 procent af indbyggerne.

 

Her blev der i årets første tre kvartaler anmeldt 119 tilfælde af voldtægt med Guldborgsund Kommune som rekordindehaver med 17 voldtægtsanmeldelser.

 

Herfra går turen over Storebælt til Region Syddanmark. I denne region ligger antallet af indbyggere på lidt over 1,2 millioner, hvoraf den ikke-vestlige befolkning udgør 4,0 procent.

 

Her anmeldte i alt 175 kvinder og piger, at de i året første tre kvartaler var blevet voldtaget. Her ligger Odense i top med 29 voldtægtsanmeldelser.

 

Efter Lillebæltsbroen og nordpå havner vi i Region Midtjylland. Det er med 1,3 millioner indbyggere med en ikke-vestlig befolkning på 3,8 procent den største region uden for hovedstadsområdet.

 

Med 147 voldtægtsanmeldelser har de her i regionen det færreste antal anmeldelser i forhold til befolkningstallet. Ikke uventet er det Aarhus Kommune, der med 31 voldtægtsanmeldelser ligger i top.

 

Efter passage af broerne over Limfjorden er vi landet i Region Nordjylland. Her befinder vi os i Danmarks mindste region med i alt små 590.000 indbyggere og med en ikke-vestlig befolkning på 3.5 procent af samtlige.

 

Regionen omfatter dog også en del af Himmerland med Mariagerfjord Kommune og Vesthimmerlands Kommune.

 

Her i regionen blev der i årets første tre kvartaler anmeldt i alt 85 voldtægter. Blandt dem 12 i Aalborg Kommune som det sted, hvor der blev anmeldt flest.

 

Efter denne rejse gennem landets regioner står blot tilbage at konstatere det bedrøvelige faktum, at kvinder stor set er udsat for voldtægt, uanset hvor i landet, de bor.

 

Det skulle da lige være bortset fra Dragør Kommune og Rudersdal Kommune.

 

Denne artikel er baseret på følgende kilder:

https://www.statistikbanken.dk/10059 (Tabelkode: STRAF 10)

 

https://www.statistikbanken.dk/10059 (Tabelkode: STRAF 11)

 

https://www.statistikbanken.dk/10021 (Tabelkode: FOLK1B)

 Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account