Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Fire indvandrerdrenge i luksustøj tvang 16-årig til underkastelse

Ved 15-tiden i kørte en 16-årig ung mand fra Karlslunde på sin knallert ad en sti vest for Agergårdshaven i sydvestlig retning.

 

Pludselig trådte fire store drenge ud på stien foran den 16-årige.

 

Det var indvandrere i alderen fra 13 til 16 år med hundedyre mærkevarer som Gucci og Moncler.

 

Han havde ikke en chance for at køre videre, da de spærrede vejen med to damecykler.

 

De omringede den 16-årige, og skubbede ham af knallerten.

 

Den 16-årige var så bange, så han turde ikke gøre andet end at underkaste sig og overlade dem knallerten.

 

De to største drenge (C og D) kørte væk på hans knallerten, og de to andre kørte på damecyklerne i retning mod Karlslunde Station.

 

Politiet efterlyser disse typer:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 13-14 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Sort Moncler hue, mørk jakke, maskering i form af sort stof over mund, Medbragte: Grå damecykel.

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 13-14 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Farvet jakke i lyse farver, hætte trukket op over hovedet. Jakken trukket op foran munden, Medbragte: Damecykel.

C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Sort slikhår, der var trukket tilbage på hovedet med voks, Talte: Dansk, Iført: Iført sort dunjakke, Medbragte: Gråfarvet Gucci skulder taske med blå/rød rem.

D: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Iført sort hættetrøje.

 

En knallert stukket i brand – men det var en anden

Senere på eftermiddagen kl. 16.54 kom en anmeldelse om, at en knallert brændte ved Gersagerparken ved en tunnel, der fører til Hundige Station.

 

Det var dog ikke den knallert, som blev stjålet fra den 16-årige, men en anden stjålet knallert. Politiet formoder at knallertbranden var påsat, og derfor skal branden undersøges nærmere.

 

Vidner som har set de beskrevne drenge/unge mænd i området før eller efter overfaldet på den 16-årige, eller som i øvrigt kan komme med oplysninger i sagen, skal kontakte politiet.

 

Hvis man har set personer omkring den brændende knallert og kan komme med oplysninger i sagen, er politiet også meget interesseret i at høre fra vidner i den sag. Ring til politiet på tlf

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account