Danmark: Tuesday, January 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Fem mænd planlagde brutalt knivoverfald med brug af peberspray for slet ikke at tale om røveri og trusler på livet – de slap meget billigt

Fem mænd i alderen 16 til 19 år er tirsdag eftermiddag blevet dømt for et groft overfald.

 

De slap uhyggeligt billigt.

 

De fik en straf på mellem ½ år og 1½ års  fængsel for blandt andet et knivoverfald på en 17-årig mand ved Aarhus Købmandsskole i Risskov den 26. august 2019. (Østjyllands Politi,  pressemeddelelse)

 

De fem unge mænd var tiltalt for i dagene op til den 26. august at have forberedt og planlagt overfaldet på den 17-årige dreng, som de opsøgte på et grønt område ved Aarhus Købmandsskole, hvor han studerer.

 

Blev sprøjtet i ansigtet med peberspray og stukket i ryggen med kniv

Her blev den 17-årige sprøjtet i ansigtet med peberspray, slået og sparket og stukket flere gange med kniv i ryggen og på hoften.

 

De blev alle kendt skyldige i at have været med til at planlægge og deltage i overfaldet. Den yngste af dem, en 16-årig dreng, fik den mildeste straf på seks måneder fængsel, heraf tre måneder betinget, da retten ikke mente, at han havde været klar over, at de andre havde medbragt kniv.

 

Han blev derfor kun dømt for den milde voldsparagraf og blev efterfølgende løsladt, da han har udstået sin straf i forbindelse med sin varetægtsfængsling.

 

Røveri og grov vold med trusler på livet

De tre mænd på 19 år blev idømt et år og tre måneders fængsel, mens den sidste mand på 18 år fik den hårdeste straf på et år og seks måneders fængsel.

 

De fire mænd var, foruden overfaldet ved Aarhus Købmandsskole, tiltalt for røveri og grov vold på Jens Otto Krags Plads i Randers den 4. maj 2019.

 

Her truede de en 17-årig dreng til at aflevere sin jakke og sit ur, hvorefter de slog og sparkede ham flere gange i ansigtet og på kroppen og sprøjtede peberspray i ansigtet på ham.

 

De var også alle fire tiltalt for at have truet den 17-årige på livet, men det var dog kun den 18-årige, der blev fundet skyldig i det forhold.

 

Ville løslades, men modtog dommen

Retten besluttede, at alle fire mænd, der har siddet varetægtsfængslet siden august, fortsat skal være varetægtsfængslet efter dom. Den kendelse kærede de alle til landsretten.

 

”Der er tale om voldsom og grov kriminalitet begået af relativt unge mænd. Derfor er jeg tilfreds med domsfældelsen og straffens længde,” siger senioranklager Jakob Beyer.

 

Alle fem tiltalte modtog dommen.

 

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account