Danmark: Sunday, October 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | En indvandrer blev dømt to gange for kriminalitet – tredje gang mistede retten tålmodigheden, og så faldt hammeren


Fem års fængsel og udvisning for våbenbesiddelse.

Retten i Glostrup har idømt en 39-årig mand fem års fængsel og efterfølgende udvisning af Danmark for bestandigt for besiddelse af en pistol.

Det var 3. gang at den 39-årige blev dømt for at have besiddet skydevåben under særligt skærpende omstændigheder. At det er sket to gange før, var en del af rettens begrundelse for straffen:

 

“Når man hele tre gange bliver dømt for den samme alvorlige forbrydelse, så skal det have konsekvenser. Det er i det lys, man skal se både fængselsstraffen og ikke mindst udvisningen,” siger specialanklager Bo Bjerregaard der førte sagen, hvor der faldt dom i går eftermiddags.

 

Da den 39-årige den 2. september 2019 blev anholdt i Vallensbæk, var han i besiddelse af en pistol, isat magasin med 6 skarpe patroner.

 

“Den nu dømte blev anholdt, fordi politiet i forvejen efterforskede imod ham i en anden sag – og der er grund til at rose den meget omfattende efterforskning, der ligger bag dette sagskompleks,” siger Bo Bjerregaard.

 

Den dømte tog betænkning i forhold til anke.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account