Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Ellemann skærper kursen i forhold kvindeundertrykkelse i muslimske miljøer – men holdningen til islam er stadig naiv

Søndag den 8. marts fejrede man Kvindernes Internationale Kampdag. Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, benyttede dagen til at tage et opgør med den hårde sociale kontrol over for kvinder i muslimske miljøer.

 

Ellemann henviser til muslimske kvinder, der ikke får lov af deres mænd til at gå uden for en dør. Kvinder, der ikke må gå alene på jobcenteret. Og kvinder, der forbydes at tage et arbejde, hvor der er andre mænd. (Berlingske)

 

Venstres formand foreslår at ændre straffelovens §81, så social kontrol bliver gjort til en skærpende omstændighed, når kvinder bliver udsat for fysisk eller psykisk tvang.

 

Han mener, at det vil sende et vigtigt signal til både de kvindelige ofre og de voldelige mænd i de muslimske miljøer.

 

Dermed kommer Ellemann med en melding i udlændingepolitikken, der er klart skarpere end, hvad man er vant til fra hans side.

 

”Deres regelsæt er ikke lige så godt som vores”

Jakob Ellemann sender blandt andet følgende bredside mod den sociale kontrol med kvinder i de muslimske miljøer:

 

”Jeg vil blæse på, hvad man tror på, og hvad man kulturelt er opflasket med. Uagtet kultur og uagtet religion, så skal de kvinder og deres familier acceptere de danske værdier. Mænd og kvinder er ligestillet i Danmark.”

 

V-formanden udnævner social kontrol i indvandrermiljøer som det største problem for ligestillingen i Danmark.

 

Intervieweren nævner, at et opgør med den sociale kontrol kan blive betragtet som en indgriben i disse kvinders måde at leve på. Men også her er der mere kant i Ellemanns svar, end man har været vant til:

 

”Hvis man vælger den tankegang om, at deres regelsæt kan være lige så godt som vores, så gentager man de fejl, som man har lavet de seneste 40 år. Deres regelsæt er ikke lige så godt som vores.”

 

Han kunne her have citeret Koranen: ”Mænd står over kvinder” (4:34)

 

Ellemann understreger, at vores kultur, værdier og regler er en afgørende forklaring på, at det går meget bedre i Danmark end i den muslimske verden. Det bliver fulgt op af denne salve:

 

”Hvis man gerne vil leve efter nogle middelalderlige syn på kønsroller, så er der lande i verden, hvor det er fuldstændig acceptabelt. Danmark er ikke et af dem.”

 

Kritik af Venstre fra de andre blå partier

Ellemanns skærpede tone i udlændingepolitikken hænger sammen med den kritik, som han har fået fra sine fæller i blå blok: Dansk Folkeparti, Konservative og Nye Borgerlige.

 

Senest eksploderede denne kritik i forbindelse med De Konservatives forslag om, at udlændinge skal have afslag på dansk statsborgerskab, hvis de har fået en fængselsdom – uanset om den er betinget eller ubetinget.

 

Forslaget blev støttet af Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. Men Venstres sagde nej. Og så vankede der drøje hug fra de andre. Venstres nej blev set som et udslag af, at Ellemann kissemisser med De Radikale i udlændingepolitikken.

 

Dette indtryk kan koste Venstre stemmer, og det kan gøre det væsentligt sværere for Ellemann at samle de blå partier om et stærkt modspil til Mette Frederiksen.

 

Jakob Ellemann prøver nu at rette op på den situation ved at angribe den muslimske kvindeundertrykkelse. Men nye signaler er ikke nok. De må følges op af politisk handling.

 

Der er brug for en skærpelse af udlændingepolitikken. Og den kommer kun, hvis blå blok går i offensiven.  Nok har Socialdemokratiet flyttet sig, men S-regeringen gjort sig afhængig af de røde og de radikale, og det fører absolut ikke noget godt med sig.

 

Blå blok er klart bedre end rød blok i udlændingepolitikken. Alligevel er der alvorlige ting, der halter hos nogle af de blå partier – ikke mindst det største parti, Venstre.

 

Fundamentalistisk islam styrkes i Danmark

Først og fremmest har man fortsat en naiv holdning til islam. Det absolutte hovedproblem ved islam i Danmark bliver næsten ikke debatteret:

 

Efter årtiers snak om integration er kendsgerningen, at fundamentalistiske islamiske holdninger og værdier styrkes i det danske samfund.

 

Muslimske parallelsamfund vokser. Islams indflydelse vokser. Fundamentalistisk islam (sharia) vokser i indflydelse blandt de unge.

 

Udlændinge- og Integrationsministeriet har løbende undersøgt situationen. Man har blandt andet afdækket følgende skræmmende mønster:

 

I 2019 var 48 procent af ikke-vestlige efterkommere helt eller delvist enige i, at det bør være forbudt at kritisere religion. Kun 31 procent var helt/delvis uenige. Der var således overvægt af en fundamentalistisk holdning – primært af islamisk karakter.

 

Denne fundamentalistiske islam var stærkere hos efterkommerne end hos deres forældre. Det går altså den gale vej.

 

Københavns Kommunes såkaldte integrationsbarometer har også vist en voksende fundamentalisme:

 

I 2016 mente knap hver fjerde af de unge med ikke-vestlig baggrund, at religiøse love skal følges, selv om det vil være i strid med dansk lovgivning. I 2018 havde hver tredje af de unge denne fundamentalistiske holdning. En voksende opbakning til sharia.

 

Brug for opgør med den naive holdning til islam

Jakob Ellemanns opgør med muslimsk kvindeundertrykkelse er positivt. Men de blå partier skal længere. Der er brug for et generelt opgør med den naive holdning til islam i vores samfund.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account