Danmark: Sunday, July 04, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
to voldtægter


af   Kirsten Damgaard, kulturpsykolog  medlem af Forum for islamforksning

De festende i studentervogne kan være både danske og indvandrere, så hvorfor angriber unge drenge med indvandrerbaggrund festglade unge af begge køn?

Forklaringen kan være ukontrollabel misundelse i forhold til eget triste liv, og måske udsigt til et kedeligt arbejdsliv pga. dårlige skolekarakterer. De dårlige karakterer kan skyldes manglende indsats, men også et understimulerende miljø, altså hjemmets miljø.

Det kan også skyldes modkultur: Der har før været modkultur i form af udslettelse af danske kulturelementer som juletræer, billardklubber, nedbærndte fritidsklubber osv. i udsatte boligområder. Udsatte boligområder betyder jo i høj grad udsat for muslimsk modkultur. Den afstumpede tanke er  “Vi vil bestemme i dette område og deres danske tradition modsætter vi os  gerne med voldsudøvelse !”. At den  muslimske subkultur i høj grad bifalder vold som problemløsningsmetode, har vi jo set i årtier i forhold til børnopdragelse, styring af  kvinder, oprejsning af ære osv.

Endelig kan det skyldes en ikke helt vandtæt modvilje mod alkohol, kønsblanding og løssluppenhed. Masser af unge muslimske indvandrere lider under det dobbeltliv og hykleri forældrenes værdier indirekte pålægger dem. Det kan udmøntes i raserianfald overfor nogen udenfor gruppen “De får det hele – fest, sex og sprut og de skilter med det!”.For helt unge indvandrere er det for risikabelt at gå i heftig diskussion med far og klanen eller ligefrem være synligt ulydig, man jo kunne blive sendt på genopdragelse i et muslimsk land. Så stenkastene svarer lidt til at sparke katten, når noget er gået galt. Det er af samme grund at homoseksuelle må stå for skud, udover at de forbryder sig mod islams syn på menneskets natur, hvor seksuelle afvigelser ses som en viljesakt. Og i islamiske samfund – også danske parallelsamfund – må det moralsk forkerte ikke vises! Det skal væk.
Så sideløbende, når kun danske biler angribes med sten i Skåne, vil jeg ikke blive overrasket, hvis det har noget at gøre med 3-4 verserende terror-sager ved domstole i Danmark med muslimske “svenskere” på problemsiden.

Så sideløbende, når kun danske biler angribes med sten i Skåne, vil jeg ikke blive overrasket, hvis det har noget at gøre med 3-4 verserende terror-sager ved domstole i Danmark med muslimske “svenskere” på problemsiden.

Der hører en vis afstumpethed til at planlægge og gennemføre angreb med rørbomber og sten på det som normalsamfundet betragter som uskyldige unge mennesker.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account