Danmark: Monday, November 23, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Den islamistiske terrorist fra Nice fik frit slag til at myrde – Europas grænser er hullede som en si


Den 29. oktober dræbte terroristen Brahim Aouissaoui, der var kommet til Frankrig fra Tunesien, tre uskyldige mennesker i kirken Notre-Dame de l’Assomption i den franske by Nice.

 

Brutaliteten i disse terrordrab er chokerende.  Samtidig er det chokerende, at terroristen uden besvær kunne komme ind i Frankrig for at begå sin bestialske forbrydelse.

 

Når det skete, skyldes det, at EU’s ydre og indre grænser er hullede som en si.

 

Aouissaoui og andre har demonstreret, hvor let det er at indvandre til EU-området, og hvor let det at blive der illegalt.

 

Terrorister har alt for let adgang til at udføre deres beskidte arbejde

Angrebet i Nice er det fjerde tilfælde i Frankrig i år, hvor en mand, der blev modtaget som migrant, derefter sprang ud som terrorist.

 

Ganske vist begås de fleste terrordrab i Frankrig af migranter, som er opvokset i Frankrig. Det er også tilfældet med terroristen fra Wien. Han var født og opvokset i Østrig som barn af forældre fra Nordmakedonien.

 

Men på det seneste er der et stigende antal terrordrab, som begås af folk, der er kommet ind over grænsen og har søgt asyl eller bare er blevet hængende illegalt.

 

Det er alt for let at komme ind i EU. Og det er alt for let at leve illegalt inden for EU-området. Eksperter skønner, at det lykkes for fire ud af fem migranter at forblive illegalt i EU! (Die Welt)

 

Så sent som i weekenden ankom hele 900 migranter i flere små både til den italienske ø Lampedusa.

 

Indvandrere springer ud som terrorister

Angrebet i Nice er det fjerde tilfælde i år, hvor en mand, der blev modtaget som indvandrer, sprang ud som terrorist, skriver Die Welt.

 

Jo lettere det er at indvandre til et EU-land, jo lettere det er at leve illegalt i et EU-land, jo lettere det er at bevæge sig illegalt mellem EU-landene – jo lettere er det for terrorister at udføre deres beskidte arbejde.

 

Terrortruslen mod Europa, og især Frankrig, er stor, fordi Europas grænser vedbliver med at være hullede som en si, og fordi der ofte er alt for lidt styr på, hvem der opholder sig i det enkelte land.

 

To terrorister fra Tunesien

Den 21-årige Brahim Aouissaoui udstiller Italiens og Europas forrykte asylsystem.

 

Han kunne rejse ind i Italien uden at blive stoppet og derfra ugenert videre til Frankrig. Ingen stoppede ham. Og efter kun et par uger i Europa kunne han begå sin frygtelige terrorhandling.

 

Den unge terrorist leder tankerne tilbage på en anden islamisk terrorist med tunesisk baggrund: Anis Amri.

 

For cirka fire år siden blev Tyskland rystet, da islamisten Anis Amri pløjede en lastbil ind i menneskemængden på et julemarked i Berlin og dræbte tolv mennesker.

 

Begge disse terrorister fra Tunesien var kommet til Europa på et skib, der lagde til kaj på den italienske ø Lampedusa – som så mange andre migrantskibe fra Afrika.

 

Skrev under på et papir, som han bagefter kunne rive i stykker

Aouissaoui ankom på en ret lille båd med 21 personer ombord. Disse små både bliver hyppigt brugt, fordi de lettere kan sejle under radaren. Efter ankomsten blev han anbragt på et karantæneskib, der sejlede ham og andre til havnebyen Bari.

 

En del af disse migranter blev anbragt på et udrejsecenter, mens andre – herunder Aouissaoui – bare skulle skrive under på et papir, der forpligtede dem til at rejse hjem igen. Derefter blev de sluppet fri!

 

Ifølge den italienske avis La Repubblica var det fuldstændig tilfældigt, hvem der havnede på udrejsecenteret, og hvem der bare kunne nøjes med at skrive under på et papir.

 

De først ankomne skulle på udrejsecenteret, de sidst ankomne blev sluppet fri efter at have underskrevet dokumentet. Kun folk, der figurerede i strafferegistrene, blev sat i udsendelsesarrest.

 

En mand som Aouissaoui kunne således nærmest gøre, som det passede ham. Formentlig har han bare revet papiret, der beordrede ham til at rejse ud af Italien, i stykker.

 

Og så rejste han ellers op gennem EU til Frankrig, hvor han slog tre mennesker ihjel.

 

Vandrende spøgelser

De italienske myndigheder gør dette med åbne øjne. Presset på Italien er voldsomt, og de vil bare have så mange af migranterne væk fra myndighedernes skriveborde som muligt.

 

Derfor lader man en del migranter leve illegalt i Italien eller bevæge sig illegalt til andre EU-lande. Efter devisen: Hvad man ikke ser, har man ikke ondt af.

 

Dette system har den italienske avis Corriere della Sera døbt en ”spøgelsesfabrik”. Man gør migranterne usynlige.

 

Myndighederne holder heller ikke styr på, om disse ”spøgelser” vandrer videre fra Italien. Som Brahim Aouissaoui, der rejste til Frankrig og blev terrorist. Det kan især lade sig gøre, hvis det drejer sig om folk, der ikke er kendte af myndighederne.

 

Det fungerer ikke bare som en ”spøgelsesfabrik”. Det kan også fungere som en ”terroristfabrik”.

 

Gode muligheder for at myrde i Allahs navn

For en mand med onde hensigter som Aouissaoui er det let at komme ind i Italien. Det er let at komme videre fra Italien. Og hvis man ellers har en pistol eller en kniv, er det let at myrde uskyldige mennesker, mens man råber ”Allahu Akbar!”

 

Nu blev den tunesiske terrorist så dræbt af franske politifolk. Men forinden havde han let spil til at dræbe. Og næste gang kan en anden terrorist, der ikke er kendt af myndighederne, gøre det samme.

 

Politi og efterretningstjenester gør et kæmpearbejde. Men det er nemt at skaffe sig et våben og slå nogle uskyldige mennesker ihjel med det. Det er særlig nemt, når der ikke er styr på den illegale indvandring til EU og mellem EU-landene.

 

Og det er der bestemt ikke. Islamister, der bevæger sig ind i EU-området, har skræmmende gode muligheder, hvis de ønsker at myrde i Allahs navn.

 

https://www.welt.de/politik/ausland/plus219237012/Illegale-Migration-Die-bitteren-Parallelen-des-Terrors-von-Berlin-und-Nizza.html?cid=onsite.onsitesearchSource link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account