Danmark: Saturday, December 07, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Den islamiske terrorist fra London planlagde terror i 2010 med otte andre – nu er seks af dem på fri fod

Den islamiske terrorist fra London Bridge Usman Khan blev i 2012 dømt for at planlægge terror sammen med otte andre.

 

De ni jihadister var medlemmer af en al-Qaida-inspireret celle, der planlagde at sprænge London Stock Exchange og dræbe Boris Johnson.

 

Den ene er stadig i fængsel, den anden blev dømt for en yderligere terrorplot, og Khan er død.

 

De seks andre er løsladt, skriver Daily Mail.

Tre af de ni – Khan, Mohammad Shahjahan og Nazam Hussein – blev oprindeligt dømt til fængsel på ubestemt tid, men trioen vandt en appel i 2013, der ændrede dem til 16 år for Khans vedkommende.

 

Khan blev løslat i december 2018 efter at have afsagt halvdelen af ​​sin faste dom – og de to andre er også blevet frigivet,  rapporterede The Sun on Sunday .

 

Tilbage er fire – Shah Mohammed Rahman, Omar Sharif Latif, Gurukanth Desai og Abdul Malik Miah – og de er også blevet løsladt fra fængslet, skriver Daily Mail.

Mohibur Rahman, blev fængslet igen i 2017 for at have planlagt et “Lee Rigby-stil” terrorangreb mod politiet eller militæret.

 

Tilbage er Mohammed Moksudur Choudhury, som ifølge Daily Telegraph stadig er i fængsel. Men det er uklart, da halvdelen af ​​hans dom er gået og betingelserne for prøveløsladelse dermed opfyldt.

 

Tilsyneladende bliver det ikke taget alvorligt nok, når man har fængslet terrorister. De bliver behandlet stort set som andre fanger. Og når de er løsladt er der ikke styr på hvor de er. De kan begå ny terror som Usman Khan.

 

Opgaven er så stor at den er næsten umulig for politiet at løse selv med mere bemanding. Det er antallet af indvandrere, der må begrænses. Og udvisningerne skal fungere langt mere effektivt.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account