Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere


Medens publikum i Parken samt TV-seerne i går aftes måtte overvære, hvordan fodboldlandsholdet anført af DBU inden 0-0 kampen mod det engelske landshold knælede mod racisme i forlængelse af Bwalya Sørensen og hendes Black Matter Lives, lød der engang helt andre toner fra DBU

 

I et opslag inden kampen havde DBU med Black Panther logoet med knyttede næver reelt forbundet sig med organisationen, Black Matter Lives.

 

Men sådan har det ikke altid været, når landsholdet skulle hylde nogen. I hvert fald ikke, når gjaldt danske patrioter.

 

DBU til de danske veteranerne: Bliv væk med jeres flag. Vi er upolitiske

Således fik danske veteraner i 2009 besked på at holde sig langt væk med deres flag på flagdagen den 5. september, hvor Danmark i Parken spillede landsholdskamp mod Portugal. I øvrigt med resultatet 1-1 i en VM-kvalifikationskamp.

 

Den officielle danske flagdag med hyldest til vores krigsveteraner blev i 2009 besluttet og datosat af Folketinget til den 5. september 2009, som skulle være premieredag.

 

På netop denne dag skulle Danmark som nævnt spille VM-kvalifikationskamp i Parken mod Portugal og i den forbindelse fik DBU en henvendelse fra en gruppe danske krigsveteraner, der ønskede at gennemføre en flagkommando i forbindelse med landskampen.

 

Men det faldt ikke i god jord hos DBU.

 

”Vi får mange henvendelser fra folk, der gerne vil læne sig op ad landsholdet. Men vi har den principielle holdning, at vi melder hus forbi, når det handler om religiøse, politiske og militære markeringer,” lød det dengang ifølge DBU-formand Allan Hansen til politiken.dk.

 

De venstreorienteredes og Morten Østergaards landshold

Men nu er der kommet andre boller på suppen, og nu må Bwalya Sørensen og hendes Black Lives Matter i modsætning til danske krigsveteraner og deres danske flag gerne læne sig op ad landsholdet.

 

Og det endda i en sådan grad, at landsholdet inden en landskamp i Parken mod racisme, som det hedder sig.

 

Black Lives Matter og Bwalya Sørensen har blandt andet gjort sig bemærket ved, at kræve, at sorte ved demonstrationer skal gå forrest og hvide bagerst.

 

Og hvor der er ord, som kun sorte og ikke hvide må udtale.

 

Men  DBU har  derimod nægtet danske krigsveteraner at markere den danske flagdag i forbindelse med en landskamp i Parken.

 

DBU og landsholdet burde skamme sig godt og grundigt og overveje, om de fortsat vil være alle danskernes og ikke blot de venstreorienteredes og Morten Østergaards landshold.

 

På sin Facebook skrev Morten Østergaard således den 5. september i forbindelse med landsholdets ydmyge knæleri før kampen mod Belgien:

 

”Stærkt!

Jeg fatter ikke, at nogen synes, det skulle være kontroversielt at sige nej til racisme på en markant og global anerkendt måde. Men så meget desto større mening giver det, at spillerne gør det. Tak for jeres mod til at vise, at I netop er hele Danmarks hold.”

 

Men der er vist noget her, som Morten Østergaard i sædvanlig radikal selvforståelse langt væk fra virkelighedens verden som sædvanlig totalt har misforstået.

 

Hverken han eller hans radikale flok er ”hele Danmark”.

 

Læs også:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/dbu-afviser-flage-danske-soldaterSource link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account