Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Danskere i frygt: ‘Unge’ kører bilræs, hænger ud, støjer og begår kriminalitet midt i Herlev

I de seneste uger har vi været endnu mere til stede i Herlev end vanligt – især om aftenen, og det kommer til at fortsætte i foreløbig nogle uger mere. Det skriver Vestegnens Politi på Facebook og fortsætter:

 

”Det skal være trygt og godt at bo, leve og færdes i Herlev, og derfor kører vi aktuelt en prioriteret og synlig indsats hen over sommeren,” siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn, leder i lokalpolitiet.

 

Årsagen er en gruppe unge mænd, som kører bilræs, begår kriminalitet, hænger ud, støjer og skaber utryghed for borgere og butikker særligt i området ved Bangs Torv.

 

Nu arbejder politi, kommune og forretningsdrivende sammen om flere tiltag – og udover mere synligt og civilt politi, gadeplansmedarbejdere, vagter fra kommunen, fartbump og betonklodser, kommer der nu overvågning i området.

 

Politiet griber løbende ind over for kriminalitet, giver påbud mod at være på stedet og vil udstede forbud mod at opholde sig i området, når det er muligt. Og vi hjælper altid gerne den, der ønsker at ændre retning i livet.

 

Har du information eller gjort observationer, så henvend dig gerne til vores lokalbetjente i området. Du kan også altid ringe til os på telefon 4386 1448.

 

//Københavns Vestegns Politi på Facebook

Læs også: https://www.lokalavisen.dk/112/2020-07-24/-Borgere-i-frygt-for-b%C3%B8ller-De-k%C3%B8rer-bilr%C3%A6s-beg%C3%A5r-kriminalitet-h%C3%A6nger-ud-st%C3%B8jer-og-skaber-utryghed-for-borgere-og-butikker-7503230.html

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account